![]() |
Re: Drift cu Miata mea(mazda mx5)
Nu inteleg cu ce am gresit ? in ce am spus ......Mazda la care m'am referit are tractiune fata. Si daca spuneam numai aberatii pe forumul asta.....iti zic eu ca Un administrator sau Moderator imi dadea warn ...ban..etc..:-s dar pentru ca am fost de acord cu acea concluzie data de ceilalti USERI , asta nu inseamna ca aberez atata timp cat am sustinut un COMENTARIU altui utilizator.Si daca stai bine si te uiti pe acest topic , vei vedea ca doar TU si cu Dragos nu ati apreciat , cunoscut etc....activitatea facuta cu acea masina ( te'am pus pe ganduri rau de tot , e greu pentru tine ) WOW ! :)) ma face'ti sa rad (unii dintre voi.....)
|
Quote:
Ontopic, miata e o masina foarte reusita , tractiune spate, distribuirea greutatii 50/50, ce mai, o masina perfecta :D Sa ai grija de masina si ea va avea grija de tine. Succes si bafta la antrenamente. |
Da , dar daca erai umpic atent la ce am scris .....era mai bine ´ si mx5'ul tau are tractiune fata DACA NU MA INSEL ¨ deci nu eram sigur . VIs-a-vis de drift am zis ca e foarte reusit. Si daca m'am inselat ( pentru ca nu eram sigur ) imi cer scuze.....Ce faci acum , ma certi ? Plus de asta ai zis ca aberez peste tot pe forum . Nu e frumos din partea ta . Hai sa nu ne mai certam :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning