![]() |
Re: E46 - Gj-46-D V T
Quote:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2 ceva pe 17" dar cam late sunt pe 10 in M M
|
pre smechere angel-urile ,succes cu proiectu :d
|
Ce o sa ajunga de seria 3 e 46 ce a ajuns de unele loganuri "tunate" . Tot mai multe exemple in fiecare zi. Bafta in continuare dar parerea mea ca tot ai cerut pareri ca altfel o faceai cum iti place si nu spuneai la nimeni, esti total pe drumul gresit , capota, plafon, porbagaj negru dau f bn pe o masina alba, si doar plafon eventual lucios sa para ca ai de sticla, dar tu cica tuning te-ai dus ti-au pus aia un abtipild pe masina ai luat un spray la 20 ron din targ fumuriu de ai dat pe stopuri si gata masina e de vis nu e chair asa. Sal si inca odata bafta in proiect.
|
Frumushel e46-le,super tari angel-urile alea rosii!Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
Cat au costat angel-urile si de unde le-ai luat?ms mult
|
normal ca nu poti sa ai parte de laude de la toata lumea ..deci nu e nici o problema ...
topicul este facut sa te uiti sa iti da i cu parerea si cam atat ..mersi si de mesaje naspa si de tot :) angelu a costat 450 ron ...e luat din cluj nu mai stiu ce magazin am vazut ceva asemanator pe bmw shop ..poti s a incerci de acolo |
nu ai intapinat deloc probleme pana acum cu angel-urile?
pune te rog o poza si cu farurile aprinse, nu numai cu pozitiile...sa vedem si noi cum dau angel-urile noaptea :D |
3 Attachment(s)
nici o problema ..doar MAI are muuuulte comentariiii :P
cei mai rai sunt in valcea |
Dc imi permiti te sfatuiesc sa faci si grila neagra ca asa cu capota negru si grila crom ,dar asta este doar parerea mea.
|
imi cumpar grile mate negre catd e curand
|
cum iti bat farurile? ai xenon pe masina?
nu ai incercat sa lasi do-ar inelele de la angel-uri rosii si sa pui lumina alba, Ex. xenon ? |
da am xenon din fabrica cu becuri de 6000 K lumina este alba pe xenon dar nu iti da i seama in poza ca se vede intens rosul .. din maisna se vede foarte bine alb rosu nu se vede nimic decat din fata ei atat
|
ok...ce planuri mai ai cu masina?
ceva noutati?:d P.S: Sa o stapanesti fara incidente |
nu zic ce o sa fac ...ca poate nu am sa reusesc pe toate .... dar cat os a fie 4 tuning o sa vezi aicia cate ceva c e pun pea ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning