![]() |
Golfuletz...e simplu la prima vedere...trebuie doar sa iasa bine...eu am facut si la Golf si la BMW si la Polo si la Espero...Din toate ca turnat era doar pe Golf...doar acolo a fost implementat prima data...arata bine...bafta
|
...daca nu ma insel golfu' ii pe undeva prin grigorescu...tare de tot...daca ai vreun nr. de telefon, orice :lol: ...thx
|
Re:
Quote:
|
tre sa ma interesez
|
pai nu e nimic de dat la strung...trebuie modificat unul din bratze si o lamela de la cremaliera...se poate face fara strung si doar cu un aparat de sudura...bafta
|
..da-mi daca vrei un privat cu nr. tau de telefon sa te intreb mai multe ca m-ai facut curios si sunt pus pe fapte :D
|
0740.579.577, 0729.77.77.70, 0788.257.500, Vlad...pliz in timpul saptamanii...bafta
|
8) 8) 8) 8) PROUD TO BE A VW GOLF GTI OWNER 8) 8) 8)
ps: si cu stergatorul monobratz :lol: :lol: :lol: |
...ma bucur pentru tine :x ...ce sa zic, unii au indeplinite visele altora....
P.S.:nu mai ii mult pana am sa ma bucur si eu :D :peace: |
6 Attachment(s)
...cateva poze cu interiorul...volanul strica totul dar momentan nu pot sa-l pun pe celalalt din lipsa de servo :( (cauciucuri late - servo = servo-muschi)...
|
felicitari posesorilor de golf-uri....si eu am un G4 TDI, dar ma gandesc sa imi iau un SDI ca am auzit ca is mai tari alea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....oricum frumos golfuletzul tau si intr-adevar o masina deosebita, in special GTI-ul.....
p.s. zicea alexufo ca e de vanzare pif-ul....intr-adevar o masina frumoasa , dar din cate stiu eu istoricul acelei masini nu e de luat....nu de alta dar si-a cam trait viata si a avut si niste proprietari care numai ai birjalit-o sa zic asa :( ....pacat de masina....oricum daca ai bani si asa poate sa reajunga masina aceea cum a fost....la adevarata ei valoare.....apropo mai era un gti 16v frumos de vanzare in cluj acum ceva vreme, tot negru cu nr HIT parca, foarte ingrijit si frumos , dar nu mai stiu nimik de el...si ar mai fi inca unu negru deosebit care s-a vandut si a ajuns acum masina de taxi :( , o masina care multi o stiu, o masina care le-a provocat la destui cosmaruri :)) si era un GTI 8v si anume SEp-ul care a fost vandut la un pret de 4300euro daca bine tin eu minte de cand am vb cu fostul proprietar, oricum era o masina deosebita de tot , jante frumoase, suspensii sport reglabile, etc....pacat ca e taxi acum :(.... |
Golfuletz de unde ai ceasurile de presiune de ulei etc? si mie imi trebuie
|
masina o vinde la 2300 euro, acuma 3 zile era disperat omu ca nu avea de unde sa plateasca rata la banca
ca o facut imprumut la banca sa cumpere masina sa faca taxi, ma refer la sep, si la 2300 euro o vindea, m-o dus pana la metro ca am ramas acolo fara benzina, da mere destul de bine masina...bestial as putea zice |
Re:
Quote:
|
bine te-am gasit WannaDie...orice fan Golf este in familie nu? :) :)...despre PIF am auzit si eu multe povesti, oricum imi place mult, barile sunt chiar frumoase....nu l-am mai vazut de ceva vreme, poate l-a dat...cat despre SEP, am facut si eu taxi (nu cu WOODY ca nu ma lasa inima ;) ) si il cunosc pe proprietar...am si condus masina...merge bine, este ultimul model de MK2, '91, toate dotarile, pacat ca a fost lovita de vreo luna...a dat mult pe ea si nu prea imi vine sa cred ca o da la 2300 E cum zice Dacia-WRC dar totul ii posibil cand ii disperat omul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning