![]() |
Re: Marussia - Masina sport ce vine din Rusia
безумие: X: X: X: X
|
cam panarama ... la 240 de cai ... si motoru ala de 3,5 puteau mai mult ... dar pt un "supercar" cum zic ei ... putin la performante
|
cum s-a mai spus, farurile seamna cu cele de la reventon iar priza de aer de pe capota seamna cu cea de la mc12.....si colac peste pupaza are un nume oribil
...in rest e ok:D |
Ba sa-si gaseasca alt nume!
Marussia e a mea ma! HUO! |
Quote:
Cat despre aceasta masina , in primu rand e un pas ptr rusi , 2 > in ziua de azi este foarte greu sa gasesti un design unic , 3 > nu toate colaborarile dintre masini sunt publice, poate ei au avut o colaborare cu Lamborghini si nu vor sa faca public , din cauze interne de afaceri si 4 > suntem cam pretentiosi dar cand en uita-m la noi care avem o Dacia amarata si nici aia nu e chiar a noastra.. mai bine sa ne uitam in gradina noastra si sa mai plantam cate ceva 100% Romanesc cum a fost Lastun! |
offff......fiecare masina e unica.....nu poti sa zici corcita...ar inseamna ca fiecare model sa fie corcit.....dau ex volkswagen...e corcit? jetta passat passat coupe....mercedes s350 550 600....sunt corcite ? eu zic ca nu....fiecare are ceva al ei....noi radem de rusi?! pai cand vom avea si noi asa ceva?mai ganditi-va.....ca daca unul isi face stopuri fumurii...a doua zi tot blocul are deci.....parerea mea.....bravo lor...
|
din fata seamana cu Lambo si din profil cu McLaren
|
Pentru titlul de supercar i-ar mai trebui cativa caluti.... puteau sa urmeze modelul Pagani motor 3.2 AMG si perfomante demne de un supercar..in schimb i-au copiat zic eu in zona aripa spate si portiunea de acolo la design si lamborghini in fata..dar aia e..........nu-mi trebuie internet imi masina ..intr-un supercar ai nevoie de cai putere manevrabilitate design aerodinamic si un interior cat de cat acceptabil....dak eram detinator de Ferrari F40 nu ma deranja sa deschid usa de sarma aia ....in schimb sa dau 100.000 $ pe 240 de cai si o caroserie de fibra...mai bine imi iau un M5 chiar daca mai sunt cateva mii pe langa al meu dar stiu k imi iau masina nu jucarii......pe de alta parte normal ...ce comentam noi care ne chinuim cu un singur model de dacie de cativa ani incoace si nu suntem in stare sa tinem nici o fabrica de tractoare in functiune.....Pacat k romanii sunt inventivi si destepti ..doar daca isi pun capul la contributie si cred k daca s-ar strange cativa baieti cu cunostinte de pe forumurile astea sigur ar iesi ceva mult mai bun decat ce au facut baietii aia....
|
Quote:
|
wow..." are chiar si un hard de 320 GB:..wow inca o data..ma intreb daca o fi pe sata sau pe ide :evil_laug
|
pt ce am eu nevoie de 10mbps la 120kmh? ce face un sofer la 120kmh ca sa aiba nevoie de 10mbps???? daca vrei portabilitate, te duci cu trenu/avionu. altfel TINE OCHII PE SOSEA!!!
|
De cand stiu rusii sa faca ceva frumos? :shock:
|
nu as da 100 mii euro ptr o masina ruseasca:-)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
mai multe poze:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:39. |
- Copyright 2026 4Tuning