![]() |
Re: Audi R8 Christmas Edition
anul asta imi doresc de la Mos Craciun numai o tura cu "sania" asta :lol: :lol: :lol:
|
sa nu faca infarct de la putere :mrhappy:
|
Stie mosu sa conduca R8 u
|
pacat d r8:P
|
Quote:
|
Mosule,noteaza adresa mea... in caz ca nu ai cadouri,poti sa-mi lasi masina,nu ma supar.Te pup!
Semnat: Un copil cuminte |
CODOURI???? SUNTEM IN CRIZA.....:lol::lol: il inteleg p mos Craciun p bune.... dupa atatia ani in cu cabrioletu ala de sanie l-o fi apucat durerile de spate. mai bine cu R8. O sa il astept poate mi-l da si mie o tura :lol::twisted:
|
foarte tare ideea...i-ar mai trebui o caruta legata in spate...in care sa fie cadourille
|
frumoasa masina
o sa-l prinda radaru' pe moshu' :))) |
pe mos craciun nu l`a lovit criza financiara sa inteleg :))
|
da vina si la mine mosu sa imi aduca asa ceva:D
|
ce tare.....cred ca renii si au luat vacanta.....oricum,foarte tare ideea si masina...merry christmas
|
acum ajunge mosu' la toti.. cu 420 reni putere:)) .. oricum sa dea autocolantu ala jos ca strica masina !!
p.s. pozele astea sunt facute cu pageru !!! nu se prea distinge nimic :)) sau era frig acolo in "laponia" si ii tremurau mainile la poze |
*Merry Christmas* |
oare catzi "reni" o avea noua sanie a lui MOSHU?:>:))
o propunere pt moshu asta....ar fi tare sa ii puna o instalatzie d brab sub pt noapte...ar fi chiar in spiritu craciunului shi zic ca ar da bine cu desenele d p mashina:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning