![]() |
Re: '97 - CRX Del Sol - 1.6 16v (B16A2) - NEW TOPIC !!!
1 Attachment(s)
Eu zic ca dau bine .. uite:
|
Arata foarte bine...si pe a ta va arata si mai bne.
Sa te bucuri de ea.........:d Sa speram ca astea sa fie primele si ultimele probleme pe care le are masinuta!:!: |
pai singura problema a masinii sunt eu .. ea saraca nu are probleme... dar daca eu nu stiu sa am grija de ea, normal ca se intampla din astea
|
saliu ! sa o stapanesti sanatos :) am tot vazut o pe mobile.de si chiar mi a placut :) ma bucur ca a ajuns in RO :)
te asteptam in team del sol ! |
o sa o stapanesc dupa sarbatori... ieri mi-a venit tripoda si era prea subtire, i-am facut returi si asteptam alta... sa speram ca fara surprize de data asta
|
sal
so stapanesti sanatos si fara incidente dc aia e suspensia super joasa p kre a puso neamtu sa vezi c suspensie a pus suedezu p ea matura pietrele de pe strada si credema poti sa mergi q ea q grija bineinteles d unde ai luat bujiile si fisele si kt au fost??? |
Quote:
Fisele sunt aduse din america, le-am luat de la cineva care le-a comandat gresit, iar bujiile din romania de la un prieten care are magazin de piese de tuning, fisele aproape 100E iar bujiile cam 700 bucata .. nu mai stiu exact pretu la buji |
Re: '97 - CRX Del Sol - 1.6 16v (B16A2)
she's back on the road... maine ii iau un set de nr rosii asta seara ma riscai cu nr expirate da nu puteam sa ma abtin cand o luai de la service :D
|
felicitari
ia-o si u mai usor ca n-avem strazi noi de alergat asa masini ti-ai schimbat suspensia?? |
Quote:
|
Felicitari pentru achizitie si ma bucur sa aud ca ti-ai rezolvat problemele mecanice.
P.S S-a facut seara..hai cu pozele sa vedem masinutaaa :shock:. |
da da
hai cu pozele sa vad ce suspensie ti-ai pus si lasa-mi un id de mess sau un nr de tel ca o sa ajung prin craiova curand poate ma dai o tura :D sa vedem cu ce te lauzi:rolleyes2 |
in orasul craiova cea mai buna afacere cred ca sunt spalatoriile auto, azi nu am reusit sa gasesc o spalatorie la care sa fie mai putin de 4-6 masini in fata mea... asa ca o las pe maine cu pozele ca e plima de praf alb (a stat in service pe langa masini la care s-a lucrat cu kit
|
Quote:
|
b16a1 si b16a2 ai exact acelasi raport de compresie 10.2 aceeasi cilindree, diferenta este ca b16a1 lucreaza pe OBD 0 si b16a2 lucreaza pe OBD 1, o alta diferenta este galeria de admisie care este mai mare putin ca cea de b16a1, b16a1 are 2 sonde lambda si b16a2 are o singura sonda lambda, mai difera : senzorul de detonatie, fulia de la arbore si mai multe sonde si senzori
-pe alte forumuri ziceau ca chestiile astea fac diferenta de 10 cai mai ales admisia si ECU |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning