![]() |
Re: Usergroup de masini retro
|
Masina din sigla mie imi seamana a ford capri sau opel manta.sau oricum nu seamana a "old school sau old timer".
|
sunt de parere ca cele mai potrivite ar fi poze 3 si 4 , primele 2 ssunt identice cu sigla 4tuning , iar 3 si 4 mi se par cele mai potrivite , eu votez 3 sau 4 indifierent care din ele
|
eu zic ca a 2-a
|
Re: 4Tuning.ro - Old School Cars (sigla)
Parerea mea sincera este ca totusi sa pastrati aceeasi forma , precum si aceeasi marime.. ..apoi ce masina alegeti..hmm las la atitudinea voastra ..sunteti mai in domeniu ..desi una mai old ar da mai bine, \Zic sa fie la fel ca a noastra doar ce scrie si masina sa fie alta
|
Sigla nu trebuie neaparat sa aiba la baza sigla 4tuning pentru ca indiferent cat de frumoasa sau interesanta este, de la o distanta mai mare de 2-3 metri nu o deosebesti de cea de la 4tuning. Asta nu inseamna ca nu imi place cea care v-a facut si voua cu ochiul; personal si eu o gasesc ca fiind reusita dar asta in contextul in care o privesc de la o distanta de 30 de centimetri in marime mai mare decat va fi ea practic realizata. Acum depinde daca doriti sa avem o oarecare individualitate sau sa fim foarte legati de 4tuning.
Propun un brain-storiming si sa vina fiecare cu o idee/schita pentru o sigla sau eventuale modificari care ar putea fi aduse celor deja existente (multumita lui shogun79) |
pai hai sa le luam un pic pe rand:
1. Pastram conturul siglei de la 4tuning? 2.hai sa alegem o masina reprezentativa si o stilizam. eu am plecat de la o poza de la un dodge r/t siam mai modificat cu mana un pic pana a iesit sa semene cu manta,capri sau cu ce o mai semana. |
eu tot de nr 2 ma simt atras si mi se pare ok sa semene cu cea originala de pe 4tuning,doar acest grup exista pe 4TUNING.RO !
|
Dap, asa am zis si eu, a doua mi se pare cea mai potrivita. Eventual, sa nu semene atat de mult poate ramane doar triunghiul de la 4Tuning si sa dispara partea de jos cu textul 4Tuning.
|
1 Attachment(s)
Buna ideea cu sigla si clubul.
Toate arata bine si nu ai cum sa faci desenul a.i. sa nu semene cu nicio masina... Dau si eu niste idei... Cred ca e buna si asta cu modificarile de rigoare. |
la ceva cu pistoane ma gandeam si io... eventual o bucata de motor...
|
si eu sunt deacord cu shogun79 si cu dihorul e o varianta buna ca nu se supere nimeni!
|
o luam de la capat... pareri, impresii, sugestii, reclamatii, usor usor ajungem undeva...
https://img357.imageshack.us/img357/863/oscc2an1.th.jpg |
Mie mi se par prea de biker-i... stiti voi de care :mrgreen:
Mie tot a doua (din primul set) mi se pare mai potrivita, poate trebuie "rearanjata"! |
de care bikeri????
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning