![]() |
Re: Zenvo ST1 - Supercar danez de 1.104 CP
marfa desighn :D:D verry agresive
|
1104 cai 3.0s pana la 100km/h si 375 limitata !!! wow si ce look :]
|
https://www.youtube.com/watch?v=71MgncQZYwg
un filmulet de prezentare cu bestia ! aveti si pretul in clip ....nu va speriati :D |
hahahah..costa cam cat....hahahaah
|
Ceva mai extraordinar in postul craciunului nu putea sa apara :X:X:X:X
|
super masina dar nu se compara cu SSC Ultimate Aero
|
Pretul e de fapt de 3x mai mic, pt ca astia au o taxa de inmatriculare de 180% din valoarea masinii, undeva pe la vreo 700.000 euro
|
Nu pot sa imi explic de ce in momentul cand am vazut prima poza mi`a venit in minte R8. :???: Masina arata bine, are performante pe masura, va fi extrem de scumpa (din moment ce vor fi doar 15 bucati) dar tot nu pot sa explic deja-vu`ul...
|
deci exact la r8 ma dus si pe mine gandul....serios...:)....dar cand am vazut-o pe toata mi-am schimbat parerea e unikat....suuuper car
|
si probabil de la gurile de aerisire care sunt puse exact sub faruri si la r8....
|
Ma bucur ca nu sunt singurul...deja imi faceam griji :)))
|
ciudat totusi ca inginerii de la VW au avut nevoie de ani intregi de cercetare pentru a construi o masina precum Bugatti Veyron (in jur de 1000 de cai) , iar ca urmare a acestor cercetari au ajuns la concluzia ca este nevoie de un motor W16 cu patru turbine pentru a furniza atat puterea dorita , cat si o fiabilitate acceptabila , sa nu mai vorbim de transmisie , aerodinamica si toate celelalte , in timp ce apare din senin o firma de prin Danemarca , capabila sa scoata 1100 de cai dintr-un V8 , si sa mai si puna pe drum toti cei 1400+ Nm...
|
"colturoasa" masina.. dar arata bine.. puternica tot ce trebuie .. dar un drum pana la mare nu cred ca te prinde plinu :))
si botu ... e de la maserati 90% :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: 2.900.000 $$$$$$$$$$$$$$$$$$ aaaaaaaaaaaaaa bataieee de jocc baaaaaaa!!! o sa ramana cu 10 11 in fabrica!! bataiee de joc |
Arata f. bine. As fi vrut si niste poze de la interior.
|
cat de suparat este :)))
spatele aduce a GT-R, dar la design e super. asteptam si poze cu interiorul, pretul... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning