![]() |
Re: Golf 3 ....vs ?
1 tona.... + grasu de mine:)) daca asa scrie... d-zeu stie:P ce atatea sfortzari... sa vina masini asa cum e 2.5 24 192 cai si sa vedem...ce fac cu el sau...sa vina masini...accept masini de pana in 230 cai sub 1300 kile sau masini sub 270... cu o grutate mai mare..... si vedem atunci....:D
|
Daca zici ca ai peste 200 cp pune ceva filme sa vedem si noi cum se misca un vr6 dopat
|
trage bine si un 2.5 24v,dar tu ai smenurile tale de a da cai la un vr-u;)
|
filme am pe youtube...daca vrei da la cautare..."kiki vr" si gasesti...
Bullet: nu am zis ca am peste 200.nu am afirmat asa ceva io...io am afirmat cu ce masini m-as da... Balaure...cand e gata si a ta sa ne mai vedem sa iti fac si tie niste setari sa ii mai dea niste cai... u ai parca injectie mecanica nu? cateva nu vor merge..cele legate de injectoare dar stiu si la tine niste trucuri ff bune;) |
app....caut club....cine ma vrea si pe mine cu cazanu meu??
|
Quote:
|
vb pe mess;) stiu destule;)
|
salut kiki ... bey mane ia zi ma ajutzi si pe mine sa mai adun niste ponei .... k nu prea imi trage masina ... dabea imi rupe aderentza in 1 ... si 2 rupe foarte putzin :-s
ms mult astept raspuns |
ce masina?? se face man... da add pe mess kiki_vs_einstein...dar daca motoru nu trage bine tre sa vedem ce bube are...sa traga in mintile lui si dupa mai pacalim de cuplu si ceva cai...
|
Quote:
|
am rezolvat mane ... ma ajutat Balauru ... thx oricum
|
Quote:
|
Re: Golf 3 vs. ... ?
cata ironie....stai sa nu cad de pe scaun
|
cum stai cu un cazan de opel ascona ?
ca de 3 ori din mers nu m-ai convins deloc bafta in continuare! |
:)) tare,sunt curios de rezultat,nu aveti si voi un filmulet ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning