![]() |
Re: Masina de urcat pe munte - Range Rover `99
Eu zic ca Pajero este net superior , a castigat 7 ani la rand paris dacar....
Range rover este sub.... Bafta! |
vad ca nu v-ati dat nici unul cu um mercedes G
|
nu e vorba ca neaparat e o masina mai buna ca alta, iar despre urcat pe munte stiu un detaliu esential, acela ca motoarele (fie si ele diesel) mai mici de 3 litri sunt leneshe la urcat... daca nu credeti intrebati vreun participant la competitiile de off-road din romania si la fel o sa va zica... cat despre range rover ce sa zic, este o masina buna, chiar foarte buna si deriva din cam "cel mai bun autoturism off-road din lume", adica DEFENDER.. oricum e frumusica masina e una din cele mai reusite ca design de la land rover (zic eu...) si sper sa nu te lase la greu :p
numa' bine! |
Felicitari pentru masina , arata foarte bine si sa o stapanesti sanatos.
Off topic... GP Clasa G de la Mercedes nu e masina, nu e SUV, nu e JEEP, e cel mai bun autovehicul construita vreodata. Statistica nu intereseaza pe nimeni. Dar totusi iti mai poti lua un G nou dupa atatia ani.... Si stiu una din 1979 pe care se cere 8.500 EURO da` e rudimentar interiorul rau ca sa nu mai zic de usile de la spate...Sper ca intr-o zi sa-mi gasesc una mai nouta si nici chiar sa-mi ia pielea dupa mine.... |
E cam scump la 8500 si e destul de batran dar e G.
Parerea mea despre Land Rover este ''ARO ENGLEZESC'' |
Quote:
|
depinde de ce intelegem prin ''off road''
|
Quote:
|
Pai nu am zis ca e scump sau ieftin la 8500. Ceea ce am vrut sa zic e ca se pastreaza excelent in bani. Si de aceea cred ca sunt cele mai bune ...tocmai pentru pretul exorbitant dupa cei 30 de ani de rulaj.
|
pe ararura si pe de-a dreptu posi sa mergi si cu o dacia ca vorba aia ''o dacie buna nu a fost rea niciodata'' hai ca glumesc, eu sunt un fan G e una dintre putinele masini care sunt dotate din nascare cu aproape tot ce trebuie pt off road.De multe ori conteaza f mult piesa dintre volan si scaun ca in off road nu merge ''cu o p.. buna orice prost stie f...
|
dupa cite stiu eu daca nu ma gresesk?! Range Rover e cea mai buna din tractiunea 4x4 ?!
|
tocmai am venit de prin noroaie. Asa bine merge G-ul si cu motor mic 2.8 benzina (FUZZY)
|
mda...imi place o masina cind iesse din noroi si tre sa o speli :)
|
nu prea mai sunt spalatorii in Cluj care sa ne spele noua masinile fara sa comenteze ca li se infunda canalizarea si ca tre sa dea la lopata o bascula de pamant
|
GP O 1310 .... problema este a lor :) noi doara le platim :P ce modificari iai facut sau ai de gind?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning