Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor.html)
-   -   Subaru se retrage din WRC (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor/101314-subaru-retrage-wrc.html)

Brynk 16-12-08 17:46

Re: Subaru se retrage din WRC

2 Attachment(s)
Nu se poate:((......erau preferatii mei...mai ales subaruuuu:(
Pacat..

adrian78bmw 16-12-08 17:56

dupa 28 de ani e raliuri pacat mare pacat..$%^ in ea criza..ne asteapta campionate de carucioare de supermarket si masina flinstone..

the_one_and _only 16-12-08 18:16

Carpocalypse now, se poate spune ca lumea auto e in mare **** , mai ales motorsport-ul , sa recapitulam Honda a iesit din F1, Subaru si Suzuki au iesit din WRC,Audi si Porsche au iesit din AMLS si am auzit ca si pe la motociclete ar fi ceva probleme, asta doar pt motosport, ca dak vb si de scaderile de productie, si inchiderile de fabrici, ne speriem.

noni 16-12-08 18:18

cel mai mare pacat pentru ca subaru a fost acolo de la anceputuri

NOTA moderator:

toate cuvintele care incep cu litera I se scriu cu I din i nu cu a.
doar in mijlocul cuvantului se foloseste litera a pentru I , fac exceptie cuvintele compuse

spiri14 16-12-08 18:34

uite exact de la subaru nu ma asteptat sa renunte... mare poarcarie... nu inteleg nimic cu criza asta :|

adrian78bmw 16-12-08 18:45

it won't be a next season for SUBARU WORLD RALLY TEAM. today we officialy left WRC
mesaj de la peter solberg

crdi 16-12-08 19:42

s-au retras ca sa nu si-o furea iara de la citronel :D , ori cum nu aveau cu ce masina sa concureze, testele cu noua mashina nu au fost deloc bune

GJ 64 GAB 16-12-08 19:55

Fara Subaru... nu mai are nici un rost WRC-ul!... R . I .P Subaru... R . I . P WRC!... :(

RA_2fast4u 16-12-08 19:59

Dam that sux :|

Speram ca va fi doar un an in care sa apuce sa scoate ceva mult mai bun :->

adrian78bmw 16-12-08 20:02

Quote:

Originally Posted by crdi (Post 1925037)
s-au retras ca sa nu si-o furea iara de la citronel :D , ori cum nu aveau cu ce masina sa concureze, testele cu noua mashina nu au fost deloc bune

pai cam de 5 ani si-o cam fura si toti si-au furat-o si nu sau retras altu e motivu..

steffan 16-12-08 20:06

mare pacat pt ei, tocmai o legenda s-a retras. totusi eram cam previzibila aceasta retragere, pt k in ultimul timp au ramas in urma cu masina.
Inca o data mare pacat, deja competitia nu mai are farmec, 2 contructori :|

adrian78bmw 16-12-08 20:18

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1925079)
mare pacat pt ei, tocmai o legenda s-a retras. totusi eram cam previzibila aceasta retragere, pt k in ultimul timp au ramas in urma cu masina.
Inca o data mare pacat, deja competitia nu mai are farmec, 2 contructori :|

de ce nu?si in DTM sunt 2 branduri numa audi si mercedes si e spectaculos ..si in wrc mai sunt si alte echipe private show must go on!!!

alynex 16-12-08 20:32

Dap...:(mare pacat pt WRC...si pentru noi deasemenea.Si eu sper sa dureze doar putin retragerea, si sa vina cu ceva nou in 09.

addicted2trance 16-12-08 20:36

wrc fara subaru.... nu e wrc... punct :( sper sa revina macar prin 2010, ar fi pacat sa ramana asa

mai multe despre acest subiect LINK1 LINK2 LINK3
si despre suzuki: LINK

puscky_007 16-12-08 20:44

pacat....dar eu nu cred ca singurul motiv este criza financiara,in ultimul timp nu au mai putut tine pasul cu restul, si eu cred k asta ar fii motivul pricipal,eu unul chiar am fost dezamagit sa vad cum subaru se duce de rapa in wrc pentru ca favortitul mau este Peter..dar asta e...

All times are GMT +2. The time now is 14:17.

- Copyright 2026 4Tuning