![]() |
Re: NU UITA SA FI OM !
Eu consider in felul urmator, ca nu trebuie sa spunem VITEZA UCIDE, mai bine spus OAMENII FARA RATIUNE UCID, pentru ca eu ma aflu prin ce ati spus mai sus, pentru unii alerg ca disperatu prin Bucuresti, nu are rost sa analizez asta. Dar primul lucru pe care il voi respecta intotdeauna, nu voi bea strop de alcool stiind ca ma urc la volan, oricat de mare ar fi tentatia. DAR nu pot observa cum oameni in varsta isi pun ambitiile PROSTESTI, ca sa dea o lectie unuia care merge cu viteza, de femei nu zic nimic, au si ele o vina, dar sunt conducatori auto, putin imi pasa femeie sau barbat. Sunt acei teribilisti care nu isi cunosc limitele.
Respect tuturor care cand apasa pedala de acceleratie, o fac cu capu ala de sus. Si mai ales ATENTIE la asa zisii "profesionisti" Sarbatori fericite fara nici cel mai mic incident!!!! |
Quote:
|
Eu zic ca e foarte logic. Daca ai gustat doar alcoolul nu te urci la volan! Daca e necesar sa bei(desi suna absurd) nu te urci la volan! Alegi! Si asa poate nu esti vreun profesionist,sau nu ai chiar capu pe umeri cum ar trebui,daca mai si bei,ce mai iese? sunt de parere ca ar trebui Interzis de tot alcoolul la volan!
|
Nu chiar de tot. Sa fie sa poti conduce si dupa o ciocolata de rom, dar nu mai mult. Chiar si dupa o bere, indiferent ca esti campion la bautura sau nu, reflexele omului nu mai sunt aceleasi oricat de experimentat ar fi omul. O bere e destul sa tragi de volan 1 sec mai tarziu, iar la 50 km/h si secunda aia e cruciala. Oricat de sigur ai fi pe tine, bei o bere stai in dreapta! De ce sa risti?
Unii cred ca sunt in stare sa conduca si dupa 5 beri. Puteti sa imi spuneti ce vreti, nu exista om care dupa bautura sa zica ca e beat. Daca ai baut o bere, cautati alt sofer, nu e nevoie sa risti. O bere e o bere, indiferent ca ai baut 1 sau 5, alkoholul tot in sange e si gandirea e bruiata. |
am un prieten, caruia prima data i-a murit tatal ( de o boala ) . Pustiul avea 15 ani, dupa fix 11 luni, pe mama lui si pe inca o femeie le-a calcat un nemernic pe trotua, amandoua decedand mai tarziu la spital. Soferul era mort de beat. Dupa 3 ani, inca mai sunt procese si soferul este in libertate... Ganditi-va la 16 ani, sa nu mai ai nici un parinte. Vorbeam cu el si imi spunea ca el nu mai simte nimic de sarbatori. Nu are cu cine sa le petreaca.. este destul de greu. De multe ori ma pun in pielea lui..
|
Quote:
crezi tu ca nu exista om care sa zica ca e beat? uite ca exist... eu recunosc cand sunt beat a, da, vad ca ai 17 ani, mai intai ia-ti permisul si atunci vorbim despre reflexe si secunda cruciala de la 50km/h. la 50km/h faci 13m/s. daca iti sare ceva in fata la 13m nici sa fii in stare maxima de luciditate nu eviti impactul. daca iti sare ceva la 30m chiar si daca ai baut o bere tot franezi si nu lovesti |
parerea mea e ca romania e o tara de alcoolici. multi si cand merg la vre-o petrecere sau ceva singurul scop e sa bea si ce-i multumeste ? sa fie bautura multa.
si din nefericire aceasta gandire se reflecta si la conducatorii de pe drumurile patriei. daca esti cu masina si chiar vrei oriunde ai fi poti face sa nu bei. iar problema cu doar o bere ar fi urmatoarea. ca multi nu cunosc ce e aia limita. adica daca ii zici doar 1 , o sa zica inca putin si asa incet incet ajungi la 5 beri. si fie cu 1 fie cu 5 beri o sa zica ca se simt stapani pe covrig, si de acolo se nasc chestiile nasoale. de aceea daca ai baut, stai acasa sau gaseste-ti sofer si nu pune viata ta si a altora in pericol |
Voi ganditi altfel,multi de pe aici nu cred ca au pile la politie. Si de aceea sunteti mai cu capul pe umeri.Dar vine un p.... franaru' care are mama,tata mari in fisc,politie sau io mai stiu ce director la vreo firma,si evident pe p...franaru il doare la pateu ca vine politia. Asta e treaba in Romania,politie si lege e doar pentru cei care nu au pile, cei care nu sunt smecheri,tupeisti.Si va zic doar un caz care cred ca il stiti,cazul acela cu tanarul ucis pe trotuar de un Ferrari negru. Ala din Ferrari e inca in libertate,a fugit de la locul accidentului si cred ca si avea ceva alcool,de ce ?! Pentru ca tasu' e mare bascula sau maicasa,nu stiu si nici nu ma intereseaza.Eu daca eram judecator,direct puscarie pe viata ! Ai omorat un om,platesti cu viata ta.
|
Quote:
Glumesc, sunt impotriva bauturii... decat la ocazii speciale. La acele ocazii speciale nu mai ai ce cauta pe scaunul soferului la o masina... |
Din pacate un om beat (mort, rupt si alte expresii) nu-l mai putem numi om...
Daca e de o petrecere soferul mereu ramane treaz, cel putin la cei din jurul si din anturajul meu. Doamne fereste de necazuri si accidente din cauza unor inconstienti ! |
Cum adica esti impotriva bauturii, mie imi place sa beau, uite mai am seri, ma duc in dulap imi pun un pahar de jack si cat ma uit seara pe forumuri si ce mai am eu de facut beau unu doua, daca mai ies in oras pac pac, nu dau 50 de mii pe o apa, prefer o bere, asta e mor de frig prin autobuze si tramvaie, dar intotdeauna o sa beau alcool decat un suc.
Problema vine cu masina, ca nu prea imi place sa o las in alta parte decat in parcare. Da se rezolva:D, Plec direct fara.:)) |
Am uitat sa precizez: impotriva bauturii la volan - prin asta ma refer la un tot: ca a baut si se urca la volan SAU ca bea la volan. :)
|
Pedepsele pentru cei care conduc beti la volan sunt prea balnde. Eu i-as baga direct la inchisoare fara discutii.. suspendare? ce suspendare domle! ai baut, mai ales daca ai peste 0.8 !!!! INDISCUTABIL zdup scrie pe tine. DUpa aceea vi ma omori si imi zici ... imi pare rau, nu am vrut, dar am baut domle. Ii dispretuiesc din tot sufletul pe cei care beau si se urca la volan. Te joci cu viata ta? bine prostule du-te beat si fa echilibristica pe un pod, da nu veni sa imi distrugi mie viata.
|
Quote:
De ce sa risti omule? Quote:
Pai sunt aproape saptamanal betivi la volan in Romania. Dar recent am fost in Austria iar acolo mai rar vezi un vitezoman, daramite un betiv'. Am auzit ca politia din austria e cea mai corecta, iar pe prietenul meu il prindeau atunci cand greseau. Acolo te prind cand te astepti cel mai putin. Nu doar ca si strazile si semnele de circulatie sunt puse la punct, dar si politistii. Nu stiu dar parca maximum de alkohol e nu ai voie deloc. Nu? Oare de ce acolo nu ai voie deloc daca reflexele tot alea sunt dupa 1 bere???? |
O fi diferit % de alcool in sticla. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning