Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Problema martori ABS+ESP Passat 2001 (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/101225-problema-martori-abs-esp-passat-2001-a.html)

Swat-Cat 28-10-10 14:29

Re: Problema martori ABS+ESP Passat 2001

tu ai o problema mai grava cu contactul...

rotariu marius 05-03-11 13:33

: Problema martori ABS+ESP Passat 2001

am o mare rugaminte ,ajutatima va rog ca nu mai stiu ce sa fac....am un passat din 2002,si de ceva vreme nici nu mai trage ,practic am pedala de frana tare .merge infranata daca o las pe liber se opreste repede,si am observat ca dupa ce merg ceva drum mi se aprind esp si abs.mi se incing si rotile fata..
va rog tare mult,astept raspuns

Cris_NFS 22-07-11 12:26

Salutare ! am si eu un passat din 2004 tdi , motor AVF de 100 de cai...de ceva vreme s-a aprins in bord martorul de la ESP si nu mai dispare...am scos senzorii de la ABS si i-am curatzat k erau destul de murdari, i-am bagat la loc si...surpriza...acum imi sta aprins si martorul ABS si cel de la ESP. Am jonglat putin cu senzorii dar nici nu am vrut sa-i imping pana in coroana sa nu-i roada...stiti cumva daca au vreo limita, sau mai bine zis pot sa-i imping pana se opresc, se opresc in coroana sau au vreun opritor pe acolo k sa evite contactul cu coroana? Va multumesc anticipat!

bora_bora 22-07-11 16:42

Quote:

Originally Posted by Cris_NFS (Post 4480611)
Salutare ! am si eu un passat din 2004 tdi , motor AVF de 100 de cai...de ceva vreme s-a aprins in bord martorul de la ESP si nu mai dispare...am scos senzorii de la ABS si i-am curatzat k erau destul de murdari, i-am bagat la loc si...surpriza...acum imi sta aprins si martorul ABS si cel de la ESP. Am jonglat putin cu senzorii dar nici nu am vrut sa-i imping pana in coroana sa nu-i roada...stiti cumva daca au vreo limita, sau mai bine zis pot sa-i imping pana se opresc, se opresc in coroana sau au vreun opritor pe acolo k sa evite contactul cu coroana? Va multumesc anticipat!

Daca franezi brusc ABS lucreaza?

Cris_NFS 22-07-11 18:06

Quote:

Originally Posted by bora_bora (Post 4481044)
Daca franezi brusc ABS lucreaza?

Salut! la franare brusca nu blocheaza...nu am iesit la drum intins doar prin oras, mie mi se pare k ar lucra ABS-ul, chiar la viteza mica blocheaza dar asta ma gandesc k e normal...

bora_bora 22-07-11 18:32

incearca sa dai jos borna de la baterie 20 de minute, poate se reseteaza clculatorul sau fa-i o diagnoza cu VAG-ul

Cris_NFS 22-07-11 18:40

Quote:

Originally Posted by bora_bora (Post 4481200)
incearca sa dai jos borna de la baterie 20 de minute, poate se reseteaza clculatorul sau fa-i o diagnoza cu VAG-ul

asta am sa fac imediat sa-i iau borna...aseara am scos senzorii de i-am curatzat si se facuse intuneric si de-aia nu am mai luat si borna jos. cu senzorii aia cum e treaba cu pozitia? trebuie impinsi pana se opresc sau cand simt k ar atinge ii trag putin inapoi? aia se opresc in momentul in care ating coroana sau au vreo chestie kre ii opreste inainte?

bora_bora 22-07-11 18:43

in mod normal ar trebui sa se pozitioneze singuri cind strangi suruburile de prindere

Cris_NFS 22-07-11 18:51

Quote:

Originally Posted by bora_bora (Post 4481208)
in mod normal ar trebui sa se pozitioneze singuri cind strangi suruburile de prindere

Dar nu au suruburi de fixare....intra pur si simplu k un dop de pluta de la butelia de vin...bineinteles nu cu atata efort, au ceva vaselina k sa culiseze si cam atat...au k un guler de cauciuc in partea de afara kre sprijina pe corpu ala metalic sub care e planetara cu coroana ei si aia fiind asa usor elastica nu stiu daca trebuie impins pana se etanseaza sau sa imping fortzat si sa se adune guleru ala...daca vrei sa vb pe messenger id meu e Cristian_tng. ms

MoGWaY 26-07-11 15:52

Am si yo o intrebare cu privire la ce sa discutat despre senzoru ala de esp ... am si yo aceeasi problema mi se aprinde senzoru cand dau in ceva gropi sau cand evit ceva gropi brusc . Nu cred ca e senzoru pedala frana ca lam schimbat si pe ala si tot se aprinde ... si stiti cumva dak pot sa patesc ceva grav dak nu remediez problema ?

NADAN 28-01-12 17:45

Re: Problema martori ABS+ESP indicatorul placute frana

Salut!

La un golf IV imi raman aprinsi martorul ABS,ESP si indicatorul placute frana

alex racer 19-02-12 18:23

fratilor am avut aceeasi problema cu passatul care este b5.5 si faza cu martorii abs si esp ..te avertizeaza ca sunt probleme cu vreun injector...dupa ce am bagat testerul ...aveam un injector care nu lucra in parametri lui si cnd mi se aprindea abs si esp scadea din forta motorului .....se simtea si cum a zis si colegul cnd luam contactul in mers si il puneam se stingeau si mergea bn inca o vreme masina ....dupa ce iam schimbat inj merge super.........va zic din experienta nu sariti cu gurile care sunteti mecanici....si inca o problema pe care am avuto si tot asa cnd eram in forja nu mai tragea era ca am avut conducta de motorina in fata pe dreapta subt prag stramba ptr ca este din tabla ....si dupa n testere am gasito asa avand alta problema

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning