![]() |
Re: Problema martori ABS+ESP Passat 2001
tu ai o problema mai grava cu contactul...
|
: Problema martori ABS+ESP Passat 2001
am o mare rugaminte ,ajutatima va rog ca nu mai stiu ce sa fac....am un passat din 2002,si de ceva vreme nici nu mai trage ,practic am pedala de frana tare .merge infranata daca o las pe liber se opreste repede,si am observat ca dupa ce merg ceva drum mi se aprind esp si abs.mi se incing si rotile fata..
va rog tare mult,astept raspuns |
Salutare ! am si eu un passat din 2004 tdi , motor AVF de 100 de cai...de ceva vreme s-a aprins in bord martorul de la ESP si nu mai dispare...am scos senzorii de la ABS si i-am curatzat k erau destul de murdari, i-am bagat la loc si...surpriza...acum imi sta aprins si martorul ABS si cel de la ESP. Am jonglat putin cu senzorii dar nici nu am vrut sa-i imping pana in coroana sa nu-i roada...stiti cumva daca au vreo limita, sau mai bine zis pot sa-i imping pana se opresc, se opresc in coroana sau au vreun opritor pe acolo k sa evite contactul cu coroana? Va multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Quote:
|
incearca sa dai jos borna de la baterie 20 de minute, poate se reseteaza clculatorul sau fa-i o diagnoza cu VAG-ul
|
Quote:
|
in mod normal ar trebui sa se pozitioneze singuri cind strangi suruburile de prindere
|
Quote:
|
Am si yo o intrebare cu privire la ce sa discutat despre senzoru ala de esp ... am si yo aceeasi problema mi se aprinde senzoru cand dau in ceva gropi sau cand evit ceva gropi brusc . Nu cred ca e senzoru pedala frana ca lam schimbat si pe ala si tot se aprinde ... si stiti cumva dak pot sa patesc ceva grav dak nu remediez problema ?
|
Re: Problema martori ABS+ESP indicatorul placute frana
Salut!
La un golf IV imi raman aprinsi martorul ABS,ESP si indicatorul placute frana |
fratilor am avut aceeasi problema cu passatul care este b5.5 si faza cu martorii abs si esp ..te avertizeaza ca sunt probleme cu vreun injector...dupa ce am bagat testerul ...aveam un injector care nu lucra in parametri lui si cnd mi se aprindea abs si esp scadea din forta motorului .....se simtea si cum a zis si colegul cnd luam contactul in mers si il puneam se stingeau si mergea bn inca o vreme masina ....dupa ce iam schimbat inj merge super.........va zic din experienta nu sariti cu gurile care sunteti mecanici....si inca o problema pe care am avuto si tot asa cnd eram in forja nu mai tragea era ca am avut conducta de motorina in fata pe dreapta subt prag stramba ptr ca este din tabla ....si dupa n testere am gasito asa avand alta problema
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning