![]() |
Re: Renault Laguna Coupe
numai spuneti ca Renault sunt masini proaste pt ca se aprinde un bec la o masina din cateva sute de mii...asa stiu audi a6 allroad care, luata de noua, a stat numai prin service-uri cateva luni cu prbleme mari..deci audi sunt masini de rahat, nu? e clar faptul ca pe unii nu-i duce capul si cred ca passatul e cea mai tare masina ever.. :rolleyes2
de Laguna Gt ati auzit? cea cu AWS (all wheel steering) care vireaza cu toate rotile si are motor 2.0T...si mai mult ca sigur ca si asta o sa aiba aws...dar golful e mult mai "smeker", nu? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
in sfirsit o laguna frumoasa din nou (2 a mai fost ceva de ea da 3 e nasoala rau.parerea mea),o semana ea cu aston din fata din spate dar e misto rau de tot si mai lasati-o moarta in papusoi astia care le stiu ei pe toate despre reno ca sint proaste ati avut vreun jaf rupt v-ati tepuit cu el ca ati dat bani putini pe el si vroiati sa si pocneasca,cascati ochi ce cumparati ca sa nu plingeti dupa aia,daca e noua in garantie si se aprinde becul rosu dati cu pumnul in masa stringetii de git pe aia la garantie sa o faca,pt ca nimic nu este perfect mai gresesc si pe la fabrica oameni
si mai conduceti(dar nu prin spatele blocului asa vreo mie km) si alte masini in afara de ce aveti acasa voi,prieteni sau parinti vostri asta daca puteti si dupa aia comentati care este proasta si de ce |
2 Attachment(s)
Quote:
On Topic: Masina mi se pare ok ca design,tin minte ca am vazut si un Renault Fuego mai vechi prin oras pe la mine si cred ca asta e renasterea aluia(parerea mea).Pretul insa e cam piperat la Laguna :rolleyes2 |
eram doar ironic , acum sa fim sinceri , vw si audi este masina suprema ptr romani...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning