![]() |
DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!! Ce-a mai ajuns forumul asta frate... :roll: NU, NU, NU, NU si NU poate fi vorba de ceva serios aici... ce naiba... topicul divertisment e moderat de mine, poate il muta cineva acolo sa radem.
Toate cacaturile din lumea asta de discutii fara rost si fara noima iau nastere... bravo racerii !!!!!! :roll: :roll: :roll: Pierdeti-va timpul aici pe forum in loc sa vorbeasca faptele pt voi pe 11 dec... Bravo !!!!! |
Pana acum a avut destul timp in care sa fi dat mai multe detalii sa faca postul credibil... deocamdata nu a facut-o... asa ca mut
Recomand intai topic la Masina Mea sa descrie cu ce \"se lauda\" si apoi sa provoace... |
ce gunoi de topic... nici la divertisment nu are ce cauta asta :lol:
|
Re:
Eu cred ca se da Radu fara probleme- masina lui fuge foarte,foarte grav.
Problema este ca a avut un mic incident cu ea- dar raspunde la provocari fara probleme.Eu oricum pariez pe Calibra ca stiu ce face! Si nissanul e grav- o sa vedem :twisted: Quote:
|
Re:
Quote:
|
Valeu, voi chiar i-ati pus gand rau tipului asta. Dupa cate stiu eu, clibra il face varza, 200SX nu are rost sa se dea cu el, iar legat de SGM.....chiar vreau sa vad. Totusi cred ca SGM invinge.
|
mie imi e frik sa il provoc.... :oops: :oops:
|
vai tu \" timidutzule \" :P
|
prea de *** topicul asta, sincer... :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning