Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   unde pe litoral ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1009-litoral.html)

EvLSant0S 16-03-05 23:03

pe la psycho :) pe la ct-87-ady :) pe la evo007 :) :) vedem noi cum ne furisam :)

GLumesc... dar.. de un suc.. cu bucurestenii.. tot nu scapati :) :)

data trecuta.. am fost la un cico/pizza cu x-ray-eyes... a fost o seara traumatizanta.. :) nebun om.... adica.. pm .. stie sa traiasca..

super tare.. a fost.. bestiala seara..
la cat mai multe !

dj05dpx 16-03-05 23:30

imi voi petrece vacanta in Romaniaaaaaaaaa :D :D 2 luni..la vara..

deabea astept ..de pe acum visez.. :D Mamaia 8)

Anami 17-03-05 03:32

Se stie klar.. Mamaia... Cea mai smekera statiune de pe litoralul romanesc :lol: :lol:

Kristal scrie pe mine!!! House la greu :mrhappy: :ihearu: :dance: :dance: :headfones :evil_laug

alex_maxx 17-03-05 07:56

Mamaia,Costinesti,Neptun,Saturn (una din astea).....cele mai tari !! (parerea mea)!!

EvLSant0S 17-03-05 08:02

poate sa fie mamaia / costinesti / neptun .. nu conteaza.. kristal .. orice disco .. nimic nu se compara cu o seara cu x-ray-eyes .. nici nu vreau sa ma gandesc cum arata o seara cu x-ray + psycho ..

aia`i distractia la mare..
nu plaja. . nu cluburile .. nu nimic. ;) asa ca puneti mana pe telefon .. sunatii si rezervati-va noptile cu ei :) :) suna a altceva.. :) dar.. nu e..

distractie garantata ...

tng 17-03-05 12:56

Neptun si Mamaia rulz.E curat,fete frumoase,masini bune..
..si preturi ridicate :D

SpeedeR 17-03-05 12:56

looooooooooooooool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
santos.... altii merg la mare pt plaja&apa, altii pentru bautura and femei, altii doar k sa se duca si ei la mare, u mergi k sa petreci o seara alaturi de x ray :lol: :lol: :lol: :lol: ...ce as vrea sa beau ku x ray nu ar fi un pahar de suc, ci niste sticle de la distileria prietenului nostru bun, domnul jack daniels...
atunci sa vzi katerink....
:twisted:
:twisted: mda.....mamaia ,tare dar kam nasol k noaptea e kam pustiu pe strazi :? ,neptun ,merge si ea , sau costinesti dk gasesti o viluta unde sa stai....

bautura sa fie :lol: :lol: :lol: si voia buna vine de la sine....

Mr.Nice 17-03-05 13:30

Mamaia sau Neptun, oricum eu o sa vad plaja rara k sunt ORB tot timpu', sau o vad k de obicei mai dorm pe ea... :lol: :lol: :lol: :lol:

Oricum , vine 1 MAI, merge cineva? Pe mine ma gasiti in Mamaia la Koudos Beach (aia de drogati) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.:ORIUNDE MERG FAC YURESH, K E MARE K E MUNTE, K E LA TARA, NU CONTEAZA, YURESHHHHHHHHHHH

PEACE
:peace:

SpeedeR 17-03-05 16:04

cum sa nu mergem d 1 mai la mare?!!?!?!?

cu catel ,cu cal putere , mergem cu totii.... :twisted: :twisted: :twisted:

lolek 17-03-05 18:58

si yo ... pe la neptun de 1 mai da mai e pana atunci ... dupaia toata vara mamaia desi mi sa acrit de plaje :lol: si iarna merg pe plaje :cry:

lolek 17-03-05 18:59

ah uitasem ... multi din tara treceti pe aici pe la mine prin fata :wink: da daca nu ne cunoastem sa stam si noi la o vb ...

CT-03-ART 17-03-05 20:33

daka venitzi la mare anu asta nu ezitatzi sa sunatzi la 0726761918 relatzii cu publicu din bukale...ca vrem sa ne intalnim la o alregare...sau la o seara de neuitat...

Psycho 17-03-05 22:05

santos .. n`ai vrea sa ai parte de o noapte cu mine si cu X ray .. s`ar putea sa mergi cracanat .. si sa nu mai vrei la mare :evil_laug :evil_laug :evil_laug frate ... stai kalm .. voi venitzi la mare .. io unu am de gand .. sa ma int. cu toti care vin la mare .. si impreuna cu gashka de nebuni din constantza sa va aratam cum se distreaza constantzenii vara .. in mamaia .. in vama veche .. in costineshti .. oriunde .. mi`e unu apropos a inceput sam`i placa la munte :) .. la vara ma gasitzi in poiana :) ..

Psycho 17-03-05 22:07

santos .. t invit la un ride cu mine in mashina ... cand sunt eu in momentele bune .. si pe oricare din voi ... intrebatzi gashka d nebuni d la constantza ... intrebati`l pe art .. pe DMX ... cum conduce HABIB :) .. adik eu :) ... hahahah si ce nebunii face p tomis .. :) ... hahahahah .,... apropos art vroia sa moara cu mine in mashina .. si i`am zis k mi`e mila d el .. k e prea tanar :)

GolfuletzS 17-03-05 22:12

Mamaia RulzZz .... superba statiunea este cea mai frumoasa statiune de pe litoralul Romanesc (greshesc)? Vara asta cred ca vin in Mamaia cu prietenii (adik sper sa ajung) :) :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 16:49.

- Copyright 2026 4Tuning