![]() |
Re: un sfat as vrea va rog!
Quote:
|
golf sau astra.....restul au costuri mari de intretinere cum e fordul, mai au si motoare zgomotoase, si benzinarele consuma mai mult decat concurenta. golful e mai frumos, iar astra are intretinerea ceva mai ieftina decat vw. de aici tu alegi
|
Quote:
|
Quote:
Pana in 6000 de ioios.. pai sa vedem: honda prelude, in banii aia iti iei si un vtec daca esti insistent. astra bertone.. din pacate cam greu in banii aia, eventual neinmatriculat ford cougar bazat pe platforma la mondeo mkII, spatiu foarte destul, foarte confortabil rar si torpila de masina :) toyota celica, modelul mai vechi cu 2 faruri.... Sau macar, daca ceva mai linistit ai putea un: Fiat stylo in 2 usi, abarth poate? Honda civic tot in 2 usi, sti ca o sa te tina pe viata :)) etc etc ... |
Hai nu fii rau ca golf 4 nu e masina de bosorogi :) tunata decent arata foarte bine...ce faci la cougar daca iti trebuie piese de schimb ? second-hand nu gasesti deloc iar pt piese noi astepti si la noi in germania cam mult:(
|
Quote:
luam de ex motorul 2.0 hdi 110 cp fap, common-rail, mai silentioasa decat golf tdi si restul concurentei, trage pana la 4000 rpm....spatiu interior destul....care sunt problemele ia zi-mi si mie sa fie cumva probleme la suspensie cum ai citit tu? nu, nu sunt iti spun eu.....vorbesti ca sa te aflii in treaba....singura chestie e ca intretinerea e mai scumpa....adica peugeot nu este pt cei care isi cumpara piesele de la cimitirul de masini.....pentru asta exista alte masini....le sti si tu..... acum on-topic iti recomand astra g 2.0 dti, o masina foarte economica si fiabila, sau macar 1.7 dti :D ca la 307 nu te incadrezi.... bafta si numai bine. |
Quote:
|
Quote:
Dar, si eu sunt oarecum in aceeasi situatie(ma rog, mai putini banii inca=)) ) si eu una dintre acele variante le-as alege.. acuma depinde de om, si ce vrea de la o masina... eu sunt mai nelinistit asa si vreau o masina pe care sa nu o mai vad pe drum, sa fie asa mai deosebita.. sa iti mearga la suflet, mai mult decat una care te duce din a in b... Dar asta depinde precum spuneam de om, si eu zic ca nu ar trebui sa treci cu vederea nici aceste variante... In legatura cu piesele de cougar, categoric daca vrei o masina sport(ca si una tunata) trebuie sa fi dispus sa faci putine sacrificii. Dar cougarul e bazat pe mondeo mkII, motarele de 2.0 si cel de 2.5 fiind preluate de la el, ceea ce inseamna ca unele piese sunt la fel. Iar preturile de reprezentanta nu sunt mai mari decat cele de mkII de exemplu, si pe langa asta mai gasesti si in dezmembrari (in cluj de exemplu este unul la un centru de dezmembrari) si cu restl la fel, te descurci cumva. Probabil ca e mai greu de gasit o piesa decat la un golf&co, dar deh it makes your life special :)) |
Mai baieti am eu 307 2.0 HDI si rupe concurenta, da clasa golfului!Ia omule astra e tot ceea ce-ti trebuie, iti recomand motoru 1.6 16v ecotec!
|
Deja aici se vorbeste la modul general comparatie intre vw si peugeot. NU se poate vorbii asa sunt avantaje si dezavantaje de partea fiecarei marci.
Acum desii posesorii de Peugeot o sa se supere vechiul Passat B6 park da nu sunt sigur cel fabricat dupa 2000 dadea clasa la vremea lui orcariu Peugeot pot sa spun k e si peste actualul Peugeot. O sa le mai ia ceva timp celor de la Peugeot sa faca suv ca Tuaregul si hatchbackuri ca R32, GTI si sa nu mai vorbim de VR6 Acum sincer modelele actuale de VW nu au nimic comun cu un designul e cu mult sub Peugeot. Ideea e masina frantuzeasca e total fals asta nu inseamna k nu e fiabila din contra. Dar daca ar fi sinceri posesorii ar spune si de intretinerea exagerat de scumpa chiar si pentru un amarat de 206. Si cu asta sper sa nu va mai contrati pe tema asta sa nu va mai pis*ti pe vag sau alte lucruri si sa ajutati omu dak vreti si puteti dak nu nu mai postati. |
Zi-mi si mie care e intretinerea asa de mare ca eu acuma ca am iesit din garantie cu 4-5 mil schimb si toate consumabilele si uleiul!De ce e asa de scump?A poate altii isi iau piese de la cimitiru de masini si daia scot fum masinile ca mobra!Dar intre golf si 307 clar 307 e mai bun ca am avut si golf si stiu ce spatios e 307 si ce motor are 307!CE sinceritate vrei criss_cars iti zic eu :nu vreti sa acceptati ideea ca exista si masini mai bune decat vw!numai pasat si golf aveti in cap, ca v-a intrat in reflex daca le vedeti la orice colt de strada!
|
Prietene mor cand sunt contrazis aiurea da o sa pun numa asa de al dracu actele de service aici.
Vrei sa stii ce masini au la tata la firma: 206,207,406(s-a vandut) si 407 si am fost la cateva revizii pana acum si stiu ce vorbesc da o sa pun acte. Chiar si sus scira un posesor de Peugeor k e intretinerea scumpa numai tu te p*si pe vag k atata poate vocabularul tau. Hai sa fim seriosi nu am zis ca e VW peste Peugeot am zis doar ca modelul vechi de Passat dadea clasa peugeoturileor la fel si VR6 si R32. Da ca model de baza sustin ca 307 e peste Golf4 da este si mai scumpa. Intradevat toate modelele sunt diesel de la firma. Crede-ma k vb aiurea stiu ce vb si daca ma mai contrazici chiar vb cu tata sa ia actele facturile de service si acum trebuie facuta aia la 15000 la 407. |
Deci am in fata ultima factura:kit accesorii+ulei motor total quartz 9000 5w40+manopera=625lei.Aceasta revizie nu a fost facuta la reprezentanta !
|
Quote:
|
Quote:
Deaia e bine sa mai treci si pe la reprezentanta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning