![]() |
pai nush ce sa zic .. Loganul park are 4 prezoane :) astea care mi leai aratat sunt cu 5 prezoane :lol: :D
|
astea sunt doar poze de prezentare ale jantelor! fiecare model de janta e si cu 4 si cu 5 prezoane
iar modelele astea se potrivesc la logan mai am modele care sa se potriveasca dar depasesc pretul indicat |
stai un pic ca mai bagat in ceata :)
deci u vrei sa zici ca ai aceleasi modele si cu 4 si cu 5 prezoane la fel ? |
da! daca te intereseaza si vrei mai multe detalii suna la 0722429422 Alex
|
2 Attachment(s)
astea iti plac?
|
nush dak este buna distanta intre prezoane si un pret dak se poate :D
|
sunt frumoase nu pot sa zic nimic 8) :)
|
RE
LASATI-L IN PACE ASTA ISI PIERDE VREMEA CU VOI.EU NU STIU CE CAUTA UNI CA ASTIA PE FORUM.BAGA SI TU UN JOC PE CALCULATOR CRED CA TE-AI RELAXA MAI BINE SI IN FELUL ASTA II SCUTESTI PE ALTI.
|
de ce nu sti ce cauta \" UNI CA MINE PE FORUM \" ? eu sunt interesat de niste jante si am intrebat nu am facut nimic mai mult
|
zimi si mie care sunt \"alti\" ca dak mai vad posturi dinastea ma las de forumul asta : ((
|
cand te-am intrebat, stiam ca merg pe logan!
Pretul cu tot cu cauciucuri este de 450 euro!!! |
am eu de vanzare AEZ 15\" + cauciucuri MARANGOANI 195 / 50 / 15 ( profil sport ) noi pret 450 euro. daca te intereseaza :arrow: P.M.
|
xplood tata... lumea s-a obosit aici sa caute si sa-ti dea oferte, multe sub cele 20 de mil pe care le ofera taica-tu.
Ori esti interesat ori nu, dar lasa-ne frate cu batutul de campi ca nu este frumos. Te-am avertizat si e ultima oara. Nu vad nici un semn cum ca te-ar interesa ceva. Ori cumperi, ori nu. |
3 Attachment(s)
Iti pot oferi jante MAK Sting 16\" pentru Logan
Pretul este de 137.5Euro + TVA Ai si niste poze... Da-mi un mesaj daca esti interesat. |
Re: Cumpar jante ! de preaferat pe 16
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning