Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Kadett UGA - dyno la Master Tuner (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/100328-kadett-uga-dyno-master-tuner.html)

Lucian 10-12-08 09:41

Re: Kadett UGA - dyno la Master Tuner

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1912090)
Dragos a venit la Braila cu slick-uri de asfalt asa ca.......

Acele slick-uri erau ceva mai bune decat niste cauciucuri de strada .. dar se putea si mai bine.

U_TUNING 10-12-08 11:24

1 Attachment(s)
Eu din cate am vazut acolo cu ochii mei si din cate imi amintesc ca am vazut la Braila a venit cu ceva de gen.......daca ma insel imi cer scuze!!!!

Eu din cate stiu.....astea sunt slick-uri de asfalt....dar cine stie poate nu ma ''pricep'' atat de bine la anvelope din moment ce mie nu imi trebui slick-uri :P

B39738 10-12-08 11:54

anvelopele cu care am fost echipat la Braila, prin bunavointa lui Lucian, sunt super ok si impreuna cu un cadou pe care doresc sa mi-l fac singur de Craciun sper ca problemele astea cu plecarea si mersul in zig-zag sa dispara...ce e amuzant la anvelopele astea este ca in mers capata un zgomot de zici ca rulmentii de la roti sunt praf...

Lucian 10-12-08 12:21

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1912291)
Eu din cate am vazut acolo cu ochii mei si din cate imi amintesc ca am vazut la Braila a venit cu ceva de gen.......daca ma insel imi cer scuze!!!!

Eu din cate stiu.....astea sunt slick-uri de asfalt....dar cine stie poate nu ma ''pricep'' atat de bine la anvelope din moment ce mie nu imi trebui slick-uri :P

Dar de ce vrei tu sa fi tendentios ? Am spus ca era mai bine decat cu cele de strada dar se putea si mai bine. Asta pt ca a fost incaltat cu RS7 . RS9 ar fi fost o alegere mai buna . Intelegi ? Asta ca sa nu mai spun ca sunt slickuri ce costa de 5 ori mai mult decat ce a avut el si care fac treab ade 10 ori mai buna. Intelegi ... raule ?

U_TUNING 10-12-08 12:27

Inteleg domle inteleg.............am facut si eu o constatare si repede imi sari la gat :D:D:D

Lucian 10-12-08 12:29

You wish !

Achim 11-12-08 13:36

am eu doua slickuri aproape noi noutse, Michelin, pe 17" la super pret dak te intereseaza ;)

MadCow 11-12-08 15:18

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1914555)
am eu doua slickuri aproape noi noutse, Michelin, pe 17" la super pret dak te intereseaza ;)

lasa-mi un PM cu pretul poate imi fac un cadou de craciun :)
eventual poate ai si un link sa vad cum arata

bogdan_wrc 12-12-08 07:21

https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/97897-vand-2-slickuri-17-a.html
scuze pt OT.

Achim 12-12-08 08:44

merci mult Bogdan :oops: nu vroiam sa ii "stric" topicul lui Dragos... i-am trimis inca de ieri pm lui MadCow ;) dar merci again :D

bobby_gsi2 12-12-08 09:43

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1912353)
anvelopele cu care am fost echipat la Braila, prin bunavointa lui Lucian, sunt super ok si impreuna cu un cadou pe care doresc sa mi-l fac singur de Craciun sper ca problemele astea cu plecarea si mersul in zig-zag sa dispara...ce e amuzant la anvelopele astea este ca in mers capata un zgomot de zici ca rulmentii de la roti sunt praf...

Nu stiu parerea ta personala.....mie unu imi place la nebunie sunetul ala.......nu seamana chiar cu cel de rulmenti...dar e interesant "shuieratu`".

Hexer 12-12-08 23:26

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1912353)

LSD:rolleyes2:?:

Achim 13-12-08 14:09

asta e clar ceea ce trebuie... investitia nu stiu dak e asa "serioasa" ... ma refer dpdv financiar... ca stiu ca unul Quaiffe e ~ 800 de euro (nu pt cutie de C20LET, dar in general)

Hexer 13-12-08 17:46

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1918588)
asta e clar ceea ce trebuie... investitia nu stiu dak e asa "serioasa" ... ma refer dpdv financiar... ca stiu ca unul Quaiffe e ~ 800 de euro (nu pt cutie de C20LET, dar in general)

In schimb comportamentul masinii se schimba radical, total altfel trebue condus.

UGA 13-12-08 19:07

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1918949)
In schimb comportamentul masinii se schimba radical, total altfel trebue condus.

...de unde sti?...adica banuiesc ca ai condus...din moment ce spui asta..

UGA

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning