![]() |
Re: Jocuri de noroc
Quote:
|
ahh... ce topic.. la ruleta nu prea ma joc.. ma joc in general la gaminatoare, adica cele din admiral, million, etc.. :) de vreo 2 zile am inceput sa castig iar, ca in rest.. cred ca de vreo 2 luni nu am mai plecat de acolo cu o suta de mii.. grea boala...
|
Pai asta spun si eu......asemenea jocuri nu pot sa iti aduca satisfactie materiala.....e foarte greu...tre sa le nimeresti in "perioada buna" ca sa zic asa.
|
nu am jucat niciodata si sper sa nici nu ma apuc ... am auzit diverse cazuri cand s-au dus in cap rau de tot ...
|
Nu jos , sper sa nu joc niciodata jocuri de noroc . ;) Este un viciu foarte urat !
|
Joc.. la aparate destul de mult .. dar nu sunt dependent .. adica.. ma opresc oricand .. nu bag toti banii sau nu ma imprumut sa bag la aparate.. (stiu exemple de pers.)
In rest.. un Texas Hold'Em online .. un poker cu baietii si cam atat.. :wink: |
La ruleta joc ocazional de vreo 3 ani...si pana acum sunt in castig...cu vreo 40-50 mil in total la mai multe cazinouri...in general imi iau jetoane de 500 de mii sau un mil...am vazut fraieri care au pierdut si cate 25 de mii de euro si au luat crupierii la bataie...important e sa joci sa te distrezi cu putini bani de care nu-ti pasa ca-i pierzi
|
nu stiu.. eu de ex daca am in buzunar 10 mil.. de obicei zic.. bag 500 de mii asa sa ma distrez.. ee.. nu ma las pana nu pierd tot.. si la urma fluier :))
|
Quote:
asta o zic in cunostinta de cauza..ca parintii mei sunt in industria cazinoului de peste 15 ani..si cam stiu cum sta treaba...mai ales in cta. |
Eu sunt fan Black Jack, mi-e cam frica sa intru in cazinou, sa nu ajung dependent. Imi ajunge o boala cu masinile.
|
vreau si eu sa joc texas hold 'em online..stiti vreun site ?
|
Ai pm :)
|
eu as vrea sa joc la o Ruleta originala ..nu electronica...pana acum am jucat numai la aia electronica....si ma gandesc ca poate aia manuala..nu este chiar asa masluita...
|
du-te in live :)
|
Eu joc RUMMY cu baietii. Joc de cand aveam vreo 10 ani nu pot spune ca sunt pe plus sau pe minus, desi stiu toate furaciunile la joc si am mai prins si gaste donatoare ;) Cu cazinoul nu ma impac am un frate care lucra intr-unul si el mi-a spus ca nu prea poti castiga. In rest mai bag la pariuri sportive si mai joc cate un poker-as sau o 21 prin cartier 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning