Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz - cj 09 tjx (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/100111-matiz-cj-09-tjx.html)

santino_cortez 28-12-08 11:17

Re: Matiz - cj 09 tjx

rotile sunt stock pe 13 ,cauciucurile sunt mai mici pe fatza si mai mari pe spate ,lucru intentionat facut ,cu arcuri sport daca ii mai pun frec pe jos cu el si asa am dificultati in interior nu prea ai ce sa faci mare lucru nu vad ce ias putea face dami tu idei .....???

santino_cortez 28-12-08 11:22

la cit de simplu este in intrior nu vad ce ias mai putea pune ca sa arate mai alfel,eventual fetze de usi de S.E .care tot stock ar arata oglinzi imi mai trebuie si volan sport la motor din cite stiu eu nu prea ai ce face decit sa ma chinui sa scot vreo 3 cai de pe undeva si tot nu cistig nimic ,parerea mea e ca e o masina de moft acuma nu de viteza sunet are ca iam pus toba sport ,eu zic ca e ok asa nu o fac pom de craciun toata ,trebuie sa ma si tina masina ,inchidere centralizata este ,deschidere haion la buton este ,musica in ea este dvd player este subwoofer este tot este ,,,,ceva idei??

andi_cimpean 28-12-08 21:22

Quote:

Originally Posted by santino_cortez (Post 1945606)
la cit de simplu este in intrior nu vad ce ias mai putea pune ca sa arate mai alfel,eventual fetze de usi de S.E .care tot stock ar arata oglinzi imi mai trebuie si volan sport la motor din cite stiu eu nu prea ai ce face decit sa ma chinui sa scot vreo 3 cai de pe undeva si tot nu cistig nimic ,parerea mea e ca e o masina de moft acuma nu de viteza sunet are ca iam pus toba sport ,eu zic ca e ok asa nu o fac pom de craciun toata ,trebuie sa ma si tina masina ,inchidere centralizata este ,deschidere haion la buton este ,musica in ea este dvd player este subwoofer este tot este ,,,,ceva idei??

Draguta foc masinuta. Ai zis ceva de oglinzi. Sincer mie imi plac alea stock de Matiz, daca vrei le poti vopsi pe cele originale, bineinteles, tratate inainte. Masina cred ca este facut in conformitate cu drumurile noastre. Garantat nu este o masina de drum lung pentru ca ai sanse sa vizitezi boschetii cu acoperisul (aici ar fi fost bine o suspensie mai sport si lasata mai mult) Daca tu mergi mai mult cu ea in oras nu are sens sa o lasi) Ai putea sa faci un efort suplimentar sa ii cauti niste stopuri de tuning sau sa i le faci tu pe astea, si daca ai sansa sa ii pui Xenon. Oricum arata frumos. Felicitari

banzay 28-12-08 22:34

Sper ca nu te superi pe mine, nu am avut nici o intentie sa te critic :) Am zis doar ca eu sunt mai nebun de felul meu cum iau curbele si daca as avea body kit ca al tau, as sterge cu el pt ca inclin masina :). Mie imi place ce ai facut tu masinii, dar fiecare cu prioritatile lui. Eu de exemplu, as fi inceput cu ceva sa ma simt eu mai confortabil in interior, as fi gasit alte scaune mai joase, as fi facut ceva sa fiu mai in siguranta: roti mai late pe un 14, 15, amortizoare mai tari, arcuri mai tari, as fi lasat masina mai jos un pic; Eu nu am nici A/c pe el, ca de asa l-am primit, dar incet incet i-am pus geamuri electrice, leduri in bord si la aeroterma, proiectoare, va urma un xenon, si incet incet le fac pe toate, de mai am bani si de dat pe carti ca sunt inca student :P Oricum mie imi place ce ai facut tu masinii si repet, nu te-am criticat, nici nu as fi avut ce sa critic :) Ca mi-am adus aminte de confort, oglinzi electrice si incalzite ce zici ? vazusem pe undeva pe un site din afara... De incalzit nu e greu, dar de facut si electric e ceva...Numai bine, si ai grija de matizoi!

LE: vad ca nici tu nu ai A/C. Ai putea sa incepi prin asta sa iti sporesti confortul. A/C, servo, ABS, Airbag, etc :) Dar o sa cam coste ceva. La un A/c ma gandeam si eu, dar din pacate am ramas fara bani :(

santino_cortez 29-12-08 17:39

nu e stress ca nu mam suparat ideea era ca mai mult merge in oras masina ,acuma cu iarna asta orcum string din stomac ,in curbe iara ,deci e o masina asa de fitze ,am zburat cu ea intro ripa cu viteza mica doar ca era usor ud pe jos ,oglinzile numi plac ele miar place ceva mai exotic ,si in legatura cu stopurile tuning eu unu am avut experiente neplacute cu ,,,,tunatori,maestri ,,in tuning si sincer customu la noi doare la pret de original si iti da cotetze ,daca ai tu un pont unde as gasi un meserias am face pasul ,sincer mam gindit la un model cuochi de pisica in e ochi pe un far
dar ,,,repet nu am intilnit om sa stie sa faca si sa cunoasca simetrie si aerodinamica sa le poata face ,,sincer as vrea da inca nu am pontu ,orcum multumesc mult pt tot imi place cum vedeti lucrurile nu ma supar deloc urmeaza panouri de se dar intimpin dificultati la montare cred la macarale astept idei

santino_cortez 30-12-08 20:33

cumpar stopuri de matiz sparte

TZN 85 BUB 30-12-08 22:56

daca gasesti pe cineva sa iti modifice stopurile spate la mati... anunta-ma si pe mine te rog... in rest ce sa zic... dragut , de efect... siin primu rand tot ce e facut e F PRACTIC, si folositor, cum ai zis si tu... nu e brad de craciun. succes si fara incidente neplacute. PS ; cat ai dat pe bara fata ?

santino_cortez 31-12-08 17:21

pe bara din fatza cred ca 4 milioane nu mai stiu exact ,in legatura cu stopurile spate am de gind sa fac custom sa iau unu spart si sticla sa o transform putin cu fibra si sa cumpar ochiuri 3 ochiuri sau cu leduri si sa le vopsesc albe in mare parte doar o pozitie sa las si semnalizarea si sa le incadrez in matiz ca si cum ar fi turnate dar prima data trebuie sa le construiesc ca si din ghips sapoi sa fac din fibra de sticla sa vedem ce o sa fie ,nu,as vrea sa arate rau ,dar orcum indata ce pot sa le fac arat poze

apropo cumpar macarale de SE

auzi tu ai in masina alb pe bord sau ceva alb ca ma gindeam sa facem schimb ca a ta e albastra masian nu?

moderator edit: poti sa folosesti functia Edit in intervalul a 5 min. multumesc.

Robert_MNW 03-01-09 09:39

Simpatica masinuta ta insa sunt unele lucruri care nu dau bine..de ce roti mai mici pe fata ca doar nu e "muscle car" si nici nu se observa poate decat la condus (mai prost zic eu) si dacat tot faci poze la motor ai putea sa il cureti putin ca din pozele tale cred ca nu sa spalat motorul niciodata.O zi buna

LE. Ai PM cu un site cu oglinzi sa te ajut putin am cautat eu poate iti place ceva de acolo.

@banzay
Suspensia sport de matiz costa destul de mult,arcurile sunt undeva la 550 ron si telescoapele nu stiu sigur dar tot cam la pretul asta.

santino_cortez 03-01-09 15:24

nare nici o treaba spalatul cu ce e aici nici masina nu e spalata care e faza ,ms pt poze peace .cautam idei de tuning ,nu spalatorie,si apropo de roti sunt amindoua de 13 acelasi spatiu gol cum zici tu il are orce matiz si faptul ca e mai putin putin ridicat de spate e fix pix ,daca nu ziceam eu ,nu aveai de unde sa sti ,ca e mai alfel ,eu cred ca te legi de niste chesti cares slabe sincer, dar orcum ,ms de sfat .numa bine

Robert_MNW 03-01-09 17:41

Citeste cu atentie ce am zis eu inainte sa te enervezi si in legatura cu spalatul vroiam doar sa iti atrag atentia asupra unor aspecte pe care le neglijezi.O zi buna si sper sa te fi ajutat pozele.

santino_cortez 05-01-09 09:15

merci mult de poze men .totusi intimpin o problema la oglinzi tind sa cred ca cele originale daca ne uitam bine la ele sut putin ridicate cu bratul acela ,iar astealalte de tuning nu au inaltimea care o au cele stock,mie teama ca le cumpar si nu o sa vad bine in ele ,sau sa fie incomode ce ziceti?

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning