![]() |
Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!
Clujul iese in strada? eu voi fi prezent!
|
Haideti cu totii.
Te afecteaza taxa sau nu ... daca nu zici nimic ... maine vor baga alte taxe si in alte domenii. |
Re: IESIM IN STRADA si ii dam in judecata !!!!!!!!!!!
Quote:
Cine e dispus sa-mi dea un Kalasikov? Sa vedeti cum ii sare capatina lu' motocicleanu? O fac gratis !! |
Re: IESIM IN STRADA si ii dam in judecata !!!!!!!!!!!
Quote:
|
Eu zic sa plateasca lumea de 3x taxa da de jumate din bani sa`si ia Tariceanu medicamente... :D in cluj nu se aduna lumea ?
|
@DementuL @ionut_cluj @alfaro146 @emilian_anghel : HAIDETI IN BUCURESTI !
|
daca am pune fiecare cate 50-100 de euro am strange destui banii cat sa luam un avocat super bun si sa dam statu in judecata.Am castiga la sigur.Nu se mai poate is bate asta joc de noi cum vrea si nu doar cu taxa asta.
Aducetiva aminte ca pana sa introduca taxa in forma actuala a durat cateva luni bune ca sa intre in actiune,iar taxa noua intra in doar 15 zile. Eu nu am masina adusa de afara,deci practic nu ma afecteaza,dar ce fac toti ceilalti care si-au adus masini si acum se trezesc ca nu au ce face cu ele.Chiar trebuie facut ceva. |
Quote:
|
luati legatura cu cei care au deschis taxa auto forumer
intrati si veti citi mai multe despre organizare midnight racers sigur au aflat si ei despre protest!!!!!!! s-au impartit azi fluturase in vitan , in berceni si in drumul taberei cine poate ajuta dati search google taxa auto forumer sper admini sa nu se supere mersi fain miting in data de 13 decembrie ora 10 piata victoriei jos taxa auto!!!!! |
La iasi nimic?
|
Quote:
Am vazut ca Brasovul a facut azi o faza frumoasa...erau destul de multe masini...coloana, cu politie, frumos... Bucuresti-ul ar avea sanse fff mari sa stranga minim 100-200 de oameni |
normal ca or sa fie 200-300 de oameni,ca oamenii gandesc ca tine :)
pesimisti,mici ... eu o sa fiu acolo,impreuna cu toti prietenii mei ,cu toti din club,si tot asa.. normal ca-si permit sa faca din astea... daca li se permite.. normal ca le fac in continuare.. ati uitat ca puterea LOR (inexistenta) le-o dam NOI , poporul ! din cauza Noastra sunt ei " PUTERNICI " ... intr-un final,eu au fost acolo CA SA NE REPREZINTE ... ori nu cred ca lumea-si doreste ce fac ei ... |
Ar fi mai tare sa se stranga 200-300 de masini...si oameni si mai multi...:rolleyes:
Oricum...din cate se vede...se va face ceva de proportii...in toata tara...si n-o sa mai tina mult taxa asta... |
Haide-ti nene si la Severin sa iesim in strada. Haide-ti sa il futem in cur pe cacatul de tariceanu. Sa isi ia lumanari de taxele ce le-a bagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Intrati pe forumer ! Noi suntem acolo ! Pitestiul va fi la Bucuresti ! Timisoara va fi ! Ploiesti ! Brasovul ! DIN TOATA TARA !!! MI S-A LUAT DE BATAIA DE JOC A LUI TARICEANU! !!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning