Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor.html)
-   -   HONDA s-a retras din Formula 1 (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor/100007-honda-retras-formula-1-a.html)

norbi_bidi 05-12-08 17:52

Re: HONDA s-a retras din Formula 1

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1904145)
Si Ferrari se va retrage in 2011 daca nu se vor schimba regulile ;)

Pacat ca se retrage HONDA... e pacat daca sa retrage oricine....

EaGle: te rog dami un pm dc se va retrage si Ferrari in 2011 ;)

Drag_Event_Addict 05-12-08 18:12

mare pacat :(....kkmas in ea d criza :(

steffan 05-12-08 20:43

pacat pt ei. oricum F1 va ajunge rau de tot mai ales dupa ce vor alege si un unic fabricant de motoare. Aici nu e o competitie doar a pilotilor ci si una a constructorilor. De aceea exista 2 clasamente, iar prin alegerea unui sg tip de motor va cam disparea cel de al 2-lea clasament.... mare pacat ca aceasta competitie a ajuns in mana acestor oameni.

jipianu 07-12-08 02:04

ferrari eu cred k se va retrage din cauza regulilor care nu el mai da voie sa schimbe motorul decat dup-a 6 curse sau ceva de genulll din cate stiu eu
dak gresesc .... ma scuzati

adrian78bmw 07-12-08 11:43

parca din 2010 cosworth a devenit furnizoru unic de motoare si cutii..eu zic se vor retrage toti bmw mercedes toyota nu vor accepta sa alerge cu motoare cosworth..

BRAVO 08-12-08 15:58

no comm...:cry:

W35T 08-12-08 17:22

Pacat... Criza asta e culmea... Totusi din cate auzi`s si eu situatia din F1 va fi dramatizata pentru toate echipele daca va fi doar un motor de ales.. imaginati-va : McLaren Mercedes vs. Ferrari....doar ca au acelasi constructor de motor...(sa zicem aproape identic) va deveni numai si numai treaba de coeficientul dintre volan si scaun... deci Go Hamilton !

Spark 08-12-08 21:01

da .. doar ca atunci nu se mai poate numi Ferarri, McLaren Mercedes, Renault .. and so on. din moment ce au acelasi motor ar fi aiurea sa mai zici ca ferarri sau mclaren. eventual poate se re-brand-uieste dupa sponsor gen echipa red-bull sau echipa orange ..etc
cu siguranta isi si pierde din farmec, dar o sa se vada clasa fiecarui pilot de acuma daca masina e cam la fel.

NWZeu 10-12-08 23:35

Aduc un update acestui subiect vis-a-vis de motoare unice:

Quote:

FIA şi FOTA au ajuns la un acord īn privinţa reducerii costurilor īncepīnd cu 2010 şi, după cum spune Max Mosley, decizia “va păstra spectaculozitatea competiţiei şi va īmbunătăţi imaginea Formulei 1″.

Principala decizie este respingerea idei de motoare standardizate, care a fost vehement criticată de reprezentanţii tuturor echipelor din Formula 1. Hotărīrile vor fi date spre aprobarea Consiliului Mondial al Motorsportului, care se va īntruni vineri.

“Sunt foarte mulţumit de cum au decurs negocierile” a spus Max Mosley la finalul īntīlnirii cu reprezentanţii FOTA.

All times are GMT +2. The time now is 03:18.

- Copyright 2026 4Tuning