![]() |
Re: HONDA s-a retras din Formula 1
Quote:
EaGle: te rog dami un pm dc se va retrage si Ferrari in 2011 ;) |
mare pacat :(....kkmas in ea d criza :(
|
pacat pt ei. oricum F1 va ajunge rau de tot mai ales dupa ce vor alege si un unic fabricant de motoare. Aici nu e o competitie doar a pilotilor ci si una a constructorilor. De aceea exista 2 clasamente, iar prin alegerea unui sg tip de motor va cam disparea cel de al 2-lea clasament.... mare pacat ca aceasta competitie a ajuns in mana acestor oameni.
|
ferrari eu cred k se va retrage din cauza regulilor care nu el mai da voie sa schimbe motorul decat dup-a 6 curse sau ceva de genulll din cate stiu eu
dak gresesc .... ma scuzati |
parca din 2010 cosworth a devenit furnizoru unic de motoare si cutii..eu zic se vor retrage toti bmw mercedes toyota nu vor accepta sa alerge cu motoare cosworth..
|
no comm...:cry:
|
Pacat... Criza asta e culmea... Totusi din cate auzi`s si eu situatia din F1 va fi dramatizata pentru toate echipele daca va fi doar un motor de ales.. imaginati-va : McLaren Mercedes vs. Ferrari....doar ca au acelasi constructor de motor...(sa zicem aproape identic) va deveni numai si numai treaba de coeficientul dintre volan si scaun... deci Go Hamilton !
|
da .. doar ca atunci nu se mai poate numi Ferarri, McLaren Mercedes, Renault .. and so on. din moment ce au acelasi motor ar fi aiurea sa mai zici ca ferarri sau mclaren. eventual poate se re-brand-uieste dupa sponsor gen echipa red-bull sau echipa orange ..etc
cu siguranta isi si pierde din farmec, dar o sa se vada clasa fiecarui pilot de acuma daca masina e cam la fel. |
Aduc un update acestui subiect vis-a-vis de motoare unice:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning