![]() |
Re: Diverse discutii
makr dk aveau ce sa`si inlocuiasca...:)) ..auzi la tn creierii....ei nu au niki makr creier..cat despre creieri...:)
|
Quote:
galben cu B-11-AHG la numar :D |
Re: Kitch Tuning
salutare
inca nu am masina si ma gandeam sa-mi construesc eu una de la inceput care sa semene cu una exotica, gen ferrari, lambo sau alta. as modifica una obisnuita care are caroseria asemanatoare ca dimensiuni cu cea pe care o sa o construiesc. stiti care sunt legile pentru aceste modificari? poate o sa modific si motorul....cine stie? daca da, dati-mi un mail pe [email protected], va rog. multumesc mult |
Quote:
fiecare cu ce-l doare... suta in suta nu-ti va omologa nimeni produsul final. de ce? pentru ca sunt anumite standarde de securitate impuse de uniunea europeana. ce ai vazut tu la tv... alea sunt in america tati! e cu totul alta lege! in fine... bafta la proiect! |
Si cand te gandesti ca pe vremea lui Ceausescu fiecare isi construia o masina cu care putea sa participe la VTM...
Poti s-o construiesti, insa nu vei avea voie sa circuli cu ea pe drumurile publice presupun... |
Daca construiesti caroseria pe sasiul altei masini functionale am impresia ca ai voie.dar nu stiu exact
|
Unde gasesc piese de Peugeot 406 din 2001? Ma intereseaza piese din fata: capota, bara, radiator, faruri....
Dezmembrari ceva , pe langa ploiesti sau bucuresti ? Daca se poate sa ma ajutati :| |
la dan la scaieni ai incercat?
|
Quote:
|
stiu mutrele care le fac...sint satul de ei.......
poate da direct de dan si il ajuta... sau la marcel in bereasca...... |
Quote:
Telefon 0259.346.373 nu stiu de unde is astia i-am gasit pe un site |
la buzau?... la ala cu piese pentru frantzuze???
|
acolo pana in bz pe stanga?
|
un abtipild 4tuning...unde gasesc sh yo?
|
Quote:
|
In seara asta am vazut un tir pe DN1 la pod la Vest care avea cateva masini ford,printre care si noul Focus RS,era unul alb si cu dungi albastre,din cate stiu are in jur de 300 cp,oare venea la Ploiesti,care o fii norocosul?Max tu tre' sa stii mai multe :)
|
Quote:
|
daca e..ai putea da de mosh? daca tot vrea adrenalina..ii putem oferi :) 0-400m si pe Cheia e inca deschis.
|
Quote:
Quote:
Dc vreti sticker cu 4tuning ? in comunitate cei care mai au sticker pe masina ii numeri pe degetele de la o mana :D |
A fost o vreme cand era o mandrie sa porti acel sticker.
Azi il vezi pe toate cotetzele de mashini si presupun ca si pe nenumarate frigidere... |
Quote:
|
Quote:
|
yo sunt nou in domeniu'....sh as vrea sa-mi fac damblaua!dar nusthu' unde sa gasesc asha cva....
chiar nu ma poate ajuta nimeni? |
Acuma stiu ce stickere sunt in voga cele cu "Crivatz Racing Team"......:)))))...am dreptate????
|
O sa incerc sa va fac eu rost in zilele urmatoare...
Nu disperatzi! |
Quote:
|
Quote:
|
Ce "fini' sunt baieti astia de la Ploiesti
|
Quote:
|
Quote:
|
La multi Ani ptr Doar_eu sau MeHigh :D ! Multa sanatate si bucurii !
|
Quote:
|
Quote:
|
La Multi Ani Grasu_10_BEU!!!
La multi ani Gogutzule!!! Ti-am cantat in seara asta cu totii La multi ani! Bravo 4Tuning Ploiesti! O seara minunata!!! :peace: |
Da :D gogutzu grasu a mai crescut un an :lol:
|
va multumesc baieti.....:X.....va poooop astept seara d dumink:D
|
La multi Ani Grasutz! Multa sanatate si bucurii !
|
LA multi ani si la cat mai multi cp!!!
|
la multi ani tuturor sarbatoritilor! multa sanatate si reusite in viatza! :flower:
|
LA MULTI ANI MANDELA>>>>:D.......sa ai parte d tot ce iti doresti si ff multa sanatate...:X...cius
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning