![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
se baga careva la o capota gen sleeper?
|
9 Attachment(s)
:twisted:
|
mersi ....si yuck ! raman la varianta cu bad boy clasic :)
|
4 Attachment(s)
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine...as vrea pe una din cele 2 poze...pe care puteti sa reusiti mai bine...sa imi puneti...intr-o poza..pleoapele de pe golful de BH si intr-o poza pe cele de la rieger...dar as vrea cat mai realist posibil...vreau sa vad daca merita sa pun pleoape pe farurile acestea negre...va rog mult....multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1927807 Attachment 1927808 |
Quote:
Multumesc frumos au iesit super bine :shock: |
3 Attachment(s)
salutare baieti
as dori si eu la masina mea doar o culoare la jante, daca se poate acel auriu de la subaru nu doresc decat culoare jante, puteti incerca si alte culori, negru mat, negru lucios, etc nu doresc jantele din imagine, ca nu mi le permit, :D, asa le dau o culoare la ale mele :P multumesc anticipat daca se poate si o varianta un pic lasata si mai bine, ma inclin |
2 Attachment(s)
Parerea mea e ca jantele astea arata ce-l mai bine originale;)
|
Quote:
|
Quote:
mmm, voi ce ziceti, da bine culoarea sau sa incerc altceva? scuze pt double post |
nu pot sa dau edit, sorry
se poate si pe negru sau antracit? sau orice altceva ce credeti voi ca ar da bine |
3 Attachment(s)
daca se pot pune jantele din imagine sau cele de pe mk2 (same thing) pe masina mea mk3, as vrea pe alb, gri grafit si simple argintii . scuzati calitatea pozei, dar nu am mai bune din unghiul asta
Attachment 1932340 Attachment 1932341 Attachment 1932342 |
4 Attachment(s)
Am si eu ceva mic, subtil, de incalzire. Narile facute negre la BMW din poze. Pun mai multe, alegeti voi una, care vreti. Sunt foarte curios cum sta cu nari negre.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1932453 |
Ce ai ma, direct banda izoliera :)))
|
1 Attachment(s)
Albe cu buza polisata o sa arate super;)
|
salut!
imi puteti face si mie E34-ULE cu parerile vostre?? va rog....biinenteles dak se poate ms.. https://www.4tuning.ro/images/m5/m5-4...-0-0-0-0-0.jpg https://www.4tuning.ro/images/m5/m5-e...-0-0-0-0-0.jpg https://www.4tuning.ro/images/m5/m5-6...-0-0-0-0-0.jpg |
Sincer, nu te supara pe mine, dar cred ca daca i-ai face plasele alea negre (inclusiv la nas) si i-ai da jos sigla M5 ar arata considerabil mai bine!!
BTW, e M5? :D |
mersi , dau bine dar eu tind totusi spre grafit/antracit , daca se poate sa le vad si asa...ms din nou
|
lam cumparat 525i.......si iam schimbat motorul si multe altele.... motorul ee M5
|
2 Attachment(s)
sall
as vrea sa-mi scimb si eu culoarea la masina si as vrea sa vad cum arata toata nagra,sau alba.sau albastrul culoarea masini si o folie...daca se poate.... |
3 Attachment(s)
as vrea daca se poate sa imi faceti:
1. spoilerul fata si bandourile in culoarea masinii + semnul vw negru (semnalizarile sa ramana negre cum sunt acuma) 2. spoilerul in culoarea masinii insa partea de sus sa fie lasata neagra la fel sa fie si bandourile tot negru lasate + semnul vw negru (semnalizarile sa ramana negre cum sunt acuma) 3. masina asa cum e acuma insa cu jantele ATC Cup si lasata mai jos daca mai aveti ceva idei sunt binevenite...Va Multumesc anticipat inca ceva...daca mi-ati putea pune o buza de vr6 (sa fie neagra) |
2 Attachment(s)
Salutare inca o data, am si eu inca o rugaminte la voi. Atasez doua poze cu fata masinii si as dori sa-mi scoateti de la spoileru din fata locul unde vine numarul de inmatriculare iar banda aceea cromata care vine la baza grilei sa fie continua si sa fie rosie, gen VW GTI :D ( o convertesc ). Multumesc
Eentual si o varianta cu sigla Peugeot scoasa si un badboy look foarte finut, ceva foarte foarte finut. |
1 Attachment(s)
..............
|
Ha, ha, tare, imi place, daca imi poti face te rog si o varianta care sa aiba sigla asa cum e, iar la asta care e fara sigla o prelungire de capota finuta. Multumesc.
|
3 Attachment(s)
Ultima e un mic bonus din partea mea:)
|
3 Attachment(s)
salutare oameni buni!
as dorii si eu la prima poza plafonul negru lucios si luneta fumurie... iar la celelalte poze mai lasata...si cam atat:Dsau ce ideei mai aveti voi... Multumesc! |
2 Attachment(s)
...................
|
2 Attachment(s)
Ingrijita masina imi place! Daca o lasi si putin mai jos o sa arate crima:shock:
|
2 Attachment(s)
jantele din prima imagine in culoarea celor din a doua, daca se poate...
Attachment 1936021 Attachment 1936022 |
1 Attachment(s)
nu cred ca e intocmai ce iti doresti dar...am incercat:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
as mai avea o rugaminte...sper sa nu fiu prea insistent...:oops::oops::oops: tot asa lasata dar una cu jantele originale dar culoarea la cealalta...si una cu cealalta janta...:oops::oops::oops: Multumesc!!! |
3 Attachment(s)
Ma ajuta cineva cu un VT cu stopurile acestea pe masina mea...
Si un VT tot cu aceste stopuri dar cu o tenta mai inchisa putin... Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
........
|
2 Attachment(s)
..........................
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1936568 Attachment 1936569 Attachment 1936570 |
Gorby si DaNn.ZyX multumesc:-)
|
2 Attachment(s)
ascona in culorile de pe bugatti... delimitarea dintre culori pe dunga de sub geamuri, jos auriu deschis, sus cafeniu. ms anticipat.
|
Quote:
|
ma puteti ajuta si pe mine?...cerintele mele sunt pe pagina 530, va multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning