![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Oare intra sub incidenta acestei legi si cei care vor doar sa isi treaca noua adresa pe talon ?
Adica, ai masina inmatriculata in Ro, locuiesti la adresa X si te muti in adresa Y in 2012....legal trebuie sa iti faci toate actele pe noua adresa..... |
Taxa se plateste doar la transcriere.
|
Quote:
|
Sa speram. Si sa speram ca o sa inceapa lumea sa isi treaca masinile inscrise aici pe bulgaria, sanu mai vada un ban statu' asta roman de *** de la contribuabili. Si afacerile mutate in Bulgaria, cumparaturile facute in Bulgaria/Ungaria, greva fiscala. :)
|
Quote:
|
Salut!Am si eu o intrebare daca am o masina inmatriculata in romainia inainte de 2007 si as vrea sa o inscriu pe numele meu trebuie sa platesc taxa?
|
Quote:
Mai ai cateva zile :lol::lol::lol::lol: Mor de ras... Ce or sa faca astia cu masini inm. inainte de 2007.!? Mor de ras in loc sa sparg cate ceva prin casa... |
Quote:
|
Quote:
Date peste cap si rezolva saptamana asta ! Multa Bafta! P.S. Hai ca la voi acolo se poate... Si cred ca depinde cand ai cumparat masina... dute si fa un Contract de V-C cu data din noiembrie... si nu platesti decat o amenda ca nu ai trecut-o pe numele tau in 30 de zile :D sa te invat mai multe?!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adica ce nu intelegi ? |
Deabea astept sa vad ce preturi or sa aiba "baietasii" vanzatori de masinii (ma refer la aia cu cate 2-3 masini la vanzare), nu la cei care au 1 si vor sa o schimbe sau sa o vanda pt. alta....
Asta sa trecem la subiect: Ma gandesc la un baiat cu Passat din 2003 inm. in RO in 2005 cat o mai cere pe el...?! Tot 5-6000€ pe ea? ;);):lol::lol: La banii astia si ca vanzator si ca cumparator, ajungi mai bine sa iti tii bani decat sa cumperi o masina inm inainte de 2007 si nici de cele inm, dupa 2007 nu ai sa poti sa te mai atingi ca or sa le sara pretul in sus. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning