![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
pimp ai mai multe mukii luminate cu alb... nu cred k asa ar trebui sa se vada... dar arata marfa rau....
raresh roata fata e mai adanca p fata dekt cea de p spate la bmw-u verde, iar la cel galben aerisirea din stanga arata plata |
Raresh stopurile de la BMW imi par cunoscute, nu cumva le-ai luat de pe masina facut de mine ? am studiat atent pozele si sunt perfect identice in detaliu....nu e frumos sa copiezi
|
da, recunosc ca le-am luat de la bmw-ul tau dar poti observa ca le-am modificat cat de cat .
|
2 Attachment(s)
Honda S2000...(stiu ca se observa putin imbinarea spoiler`ului)...
|
Quote:
|
culoare ireala tigru
|
1 Attachment(s)
Comentatzi plszz
|
Barume...pentru un incepator ai lucrat bine fordu, dar ai cateva greseli: intercooler plat, iar carbonu este foarte deschis la culoare.
|
barum : jante pixelate, pe fatza si pe spate aceiasi janta ink cv plasa cam mare
|
si inca ceva.....reflexia aceea parca nu "pleaca" de unde ar trebui....(ma refer la roata din fata & spate)....gresesc? :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ultimele 3 lucrari ale mele.... plss comentati la sange...fara mila :lol:
|
Quote:
|
nytrous la golf, in afara de culoare, jante si usi lsd nu vad nici o skimbare.... nu inteleg de ce e luminat monitorul ala din capota sau c vrea sa fie acolo, prin geamu de la usa ink se vede usa veke, partea din josul usii e de alta culoare, iar jantele nu sunt centrate p cauciuc :)
la audi, jantele sunt blurry si ,la fel, necentrate; grilajele si intercooleru ireale, iar pleoapele nu au reflexii iar honda e lipsita complet de umbre.... |
2 Attachment(s)
Widebody Racing Golf IV
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning