![]() |
Re: My KYS !!
3 Attachment(s)
@ingerasul - caut de ceva vreme o protectie ptr woofer dar nu am gasit ceva care sa-mi placa. Inca sunt in cautari..
@cielo - multumesc . Mocheta mi-a dat-o cineva care se ocupa cu facut incinte. Nu comercializeaza, ci foloseste pentru lucrarile lui... si poze seara... |
Merge un soi de garnitura lipita pe woofer... nu merita acoperit ;)
|
1 Attachment(s)
Salutare,
Mda..sunt idei si idei...ms Ja_rule. Ma voi gandi si la varianta asta. Pana una alta..s-au mai confectionat mici jucarii ptr masina :) |
Nu stiu de ce, dar am o idee in cap ca tu vrei sa faci suicide doors?:?:
|
Este posibil ca piesele alea doua sa fie viitoarele balamale:-P oricum interesanta idee
|
Rabdare si tutun!!!!
|
Te-am vazut ieri seara, veneai dinspre buzau (cred) iar pe la intrare in bucuresti, la un semafor ti-am vazut suspensiile in actiune. Ti-am facut cu mana..probabil te-ai intrebat cine o mai fi si nebunul asta care te saluta:) Oricum, foarte tare loganul, l-am mai vazut parcat prin bucuresti de cateva ori...dar faza cu suspensiile pe aer m-a dat pe spate;)) Sunt curios ce-ti mai trece prin cap..citesc pe aici ceva de "suicide doors"? :-"
Spor la modificari in continuare!! |
6 Attachment(s)
Salutare! te-am vazut si multumesc pentru apreciere.
Postez cateva poze din weekend.. |
Quote:
|
Frumoase pozele!
Ai observat că numărul faţă, este puţin strāmb? |
Se regleaza,ca jokero e bandit!
|
Eram emotionat ca era numar nou si l-am pus in graba! Se rezolva problema cat ai clipi... :)
|
Felicitari pentru munca depusa.Imi place foarte mult cum a iesit KYS'ul.Simplu si cu gust.Cum ai facut oglinzile cu semnalizarea in interior?
|
Pentru semnalizari in oglinzile retrovizoare exista module speciale cu SMD care se lipesc pe spatele oglinzii si se conecteaza la semnale.:-)
Inca o postare si se implinesc 200 de pagini dedicate KYS-ului:bunch: |
Quote:
Am omis să văd că este altă plăcuţă. Am văzut că este strāmbă dar n-am văzut că este alta! :D Ai pierdut-o pe aia? P.S. Nu s-a mai putut treaba cu spaţiul dintre litere? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning