![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
195/45 R15 sunt chiar putin mai mici decat 165/70 R13
|
Quote:
|
e bine ca sa terminat cu bine , pe vremea cand masina (pe care o am acum) era a lu tatamiu si tatamiu a patit la fel cu politia , avea gaz pe masina si nu era omologat , si politaiu ia zis ori de 50 ron benzina ori talonu
|
9 Attachment(s)
Azi am pus la punct un detaliu controversat..recunosc ca imi place mai mult asa:-)8)
Ca treaba sa iasa asa cum trebuie am demontat capota motor si am izolat bine tot botul masinii. |
foarte frumos... Arata mult mai complet si mai inchegat acum botul;)
|
Superba.....una din putinele batrane care ma face sa imi doresc o dacie 1300
|
nu era nevoie sa faci bucati juma' de masina ;) iese bine si cu capota pusa
|
Quote:
@aysmen, nu e totul sa iti doresti si sa achizitionezi o Dacie 1300..cu punerea la punct sa vezi treaba..putini sunt determinati sa o duca la un rezultat de apreciat;) |
Sall dece nu faci grilele alea de langa stergatoare nichelate sau intre faruri la grile acolo ?scuze daca te deranjaza ca te intreb e doar o simpla idee
|
Quote:
|
bogdan, o mica curiozitate, tu ai discuri pe spate si mergi cu pompa de frana fara servo? sa nu mai zic de dublucircuit:-P? eu personal am mers cu masina fara servo frana si am zis ca nu are frane
|
foarte frumoasa batranica;).. imi place mult de tot stilu de masina si cum o ingrijesti :D bafta la proiect tia iesit ce tiai dorit;)
|
Quote:
|
Quote:
@b08ygs, pompa cu simplu circuit e mult mai eficienta decat cea cu dublu de 1310;)..iti dai seama ca nu merg fara frane, iar in configuratia actuala frana e destul de eficienta, nu imi face probleme. Pe viitor intentionez sa pun o servo si cu pompa de Papuc Diesel sau ceva de pe vreun Renault..dar deocamdata sunt in mari cheltuieli si ma abtin de la alte modificari:rolleyes2 In rest, va multumesc pentru aprecieri:-) |
bogdan ce-a mai eficienta frana e pompa cu simplu pus pe servo am mers cu multe masini cu modificarea asta si vreau sa zic ca am ramas placut impresionat
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning