![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Ca tot a venit caldura , cineva interesat de primul eveniment auto al acestui an in data de 1 aprilie la Bucovat (Craiova) VTM .Daca da lasati un reply si iau legatura cu voi ;) Asta asa ca sa rupem monotonia :D
|
Careva participant de la Sibiu?
Vezi domnu` ca am o vorba de discutat cu tine ... :ciggy: |
De data asta nu participa nimeni de la sibiu dar eu vreau sa ma duc pentru ca imi e dor de MASINI , MOTOARE , CURSE , ETC :X . M-am plictisit iarna asta in ceea ce priveste partea auto!
|
Eu ma gandeam sa facem o plimbarica toti la o intalneala cu cei de la alba... dar sa stii ca tu ai mai multa dreptate, suna mai bine Bucovat... doar ca nu stiu cum o sa fiu de liber pe 1 aprilie (fara pacaleala)...
|
Quote:
|
Mergeti la alba?:d
|
@chucky: oamenii ziceau ca ne asteapta. Intalnirea nu trebuie neaaparat sa fie pe 1 aprilie ...poa sa fie pe 18 luna asta sau pe 25 luna asta...
@BdZzZ : tocmai discutam sa vedem daca mergem sau nu:) |
nu mergeti nicairea ma. da...............:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) =))
|
fara furia albastra nu pleaca nimeni la alba....!!!:D
|
usor pe la Calnic ca s-ar putea sa isi lase careva baia de ulei pe acolo
|
pentru toti cei care au jucat diablo 1 si diablo 2... si pentru cei carora le-au placut RPG urile (role playin` game)... va dau o veste buna...
pe 15. mai 2012 Jocul este "under development" de ...cam 10 ani:) mai multe detalii pe site ul lor oficial |
lup fan inrait diablo!?? :D
|
tinand contca am jocurile originale cumparate cand au aparut....si ca astept d3 de...10 ani....as putea spune ca da...
S-a dus viata mea sociala... |
uite aici ceva pentru fani inraiti:D http://steelseries.com/g/diablo-iii ce zici..>!?
|
uite pentru cei ce vor sa se culturalizeze putin
https://www.youtube.com/watch?feature...v=duj_84hnc58#! O frantura din istoria noastra... pe care nimeni nu o spune. deschideti ochii :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning