![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai bine de atāt nici nu se putea spune :) Quote:
|
n-are rost sa mergi din nou la ea, ca dupa o perioada istoria se va repeta.. si vei ajunge de unde ai plecat
|
DOAMNE..ascultati,mi'a trimis mesaj acuma...."stiu ca ma consideri o zdreanta si nu stiu ce,e vorba de o zi Adrian,a incercat sa imi demonstreze ca cu toate ca este tigan nu e la fel ca toti ceilalti,dar sincer nu imi place,eu inca te iubesc pe tine"..nu vreau sa ma impac cu ea,ce ar trebui sa ii scriu in momentele astea?:(
|
Quote:
ignore! NEXT! |
Ignore, Next.
Sau, daca vrei sa o mai bazai putin, "Imi pare rau, vei gasi pe altcineva." Dar asta doar daca te simti putin sadic si vrei sa o faci sa planga. Apropo, cum e sa te simti in control? :D |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=0IncCp_-oC8
wordless ! asculta si invata, ca are mare dreptate omu` .. |
Glad to be of help.
Acum ce trebuie sa tii minte: - o sa iti mai vina dor de ea, totul e sa ignori sentimentul. - nu deveni "the ashole", nu toate fetele sunt asa, s-ar putea sa pierzi o fata care merita - sansele sunt sa ti se mai intample in viitor si cu alta, important e sa treci peste |
Quote:
|
Quote:
"La fel cum tu ai fost gata sa arunci o relatie de 5 ani la gunoi pentru un gunoi, eu sunt gata acum sa te uit si sa merg mai departe" Sau ceva similar. Explica-i frumos ca in viata nu functioneaza "demo-urile" si ca fiind o persoana matura trebuie sa rumege bine in creier tot ce face INAINTE sa faca! Si eventual sa isi asume in totalitate raspunderea pentru faptele ei! |
Quote:
|
Quote:
Nimic mai frumos ! :D |
Pai daca te duci, te impaci cu ea, pt ca pe barbati atat ii duce capul. Intr-un final o sa ajungeti in acelasi situatie in care sunteti acum. Oamenii nu se schimba.
Daca nu te duci, inseamna ca nu ne-am tocit tastele degeaba. De asta ti-am zis ca functioneaza pentru ambele cazuri, totul depinde de tine. |
Quote:
Cred ca toata lumea e de acord ca nu ar trebui sa te duci! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning