![]() |
Re: Diverse discutii
votat sit`u ....si se pare k e km castigator:))
|
si eu am votat tot cu el,vad ca nu se apropie nimeni de el ca nr de voturi...
|
Quote:
Cand e vorba de bautura..., nu e de joaca! :twisted: Adevarul este ca SIT-u a respectat traseul cum a putut mai bine si a aratat ca stie sa tzina bine si de volan. Cu totii mai au de invatzat, dar incetisor, care pe unde poate mai exerseaza! Exercitiul este mama invatzaturii, asa ca driftatzi baietzi, driftatzi! :peace: |
bah.....are blocantul de putin timp si stim pe unde se antreneaza el..:)):))
eu zic ca s-a descurcat bine....... |
l-am votat si eu...sa pun si eu o mana de ajutor ;)
|
tot motoru ala il are? :???:
s-a descurcat foarte bine, am votat si eu |
SIT-ule sa dai de baut la gospodini :lol:
P.S. ba , eu trebuie sa dau de baut ca am luat bacul ? :rolleyes2 Atunci nu l-am luat :lol: |
Da!
318 is (dar are si autoblocant acum) |
si eu am bagat un vot...vb lui donu dak e de baut:D
|
Quote:
hop si eu un ciucas rece |
Quote:
|
Votat ............... eu ma multumesc cu un cico de la dozator dar macar sa fie rece :D
|
Quote:
ce id ai |
Felicitari MANSON pentru permisul de conducere!!!
Inca un dement pe strazile Ploiestiului! :peace: |
Quote:
Bravo manshoane :D |
Bun asa, felicitari Manson ! Sa ai grija de el ;)
|
felicitari si sa-l tii cat mai mult .... sa nu faci ce-am facut io ... donu .. coca :)
P.S. un vot si de la mine ptr sit`u ... dar l-am dat din placere nu sa beau suta de euro ;)) hahalelelorrrr :) numai betivi prin 4tuning`ul asta ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Un vot si de la mine pt. SITu' , bravo tata, hai cu sucu ca nu beau bere :) Si sarmalutza a dovit ca stie dar dupa vreo cateva zile :) . uitasem sa zic , oricum ti-am zis ca te-am votat inainte cu 4 zile
Bravo mansoane :) Trage de el cu dintii cum trag si io :) Oricum modul meu de a conduce s-a imbunatatit ca mi-a scos blondu' impresiile din cap acu vreo 6-7 luni :) Diseara tre sa cinstesc si io baietii ca mi-am luat ceva la masina . Acu mai e BGS de luat , il tai daca nu ia :) |
multumesc mult baietii
|
donule pe forum vw se dezmembreaza un vento, parca e chiar vr. daca te intereseaza, poti cauta la vanzari piese..sau da un pm si iti arat eu unde.
|
am si eu nevoie va rog de nr de telef al lui kostas, sau cum sa dau de el. vreau sa vad ceva la masina lui zilele astea. multumesc.
astept pm..sau cumva... |
Unde pot imbraca un volan in PIELE , in Ploiesti , destul de repede ? o adresa , un numar de telefon , orice ... multumesc
|
Quote:
|
Am vazut un fel de camere montate pe stalpi de la caraiman pana la nord. Sunt cumva radare?
|
habar nu am...:| si eu le`am vazut..:|
|
poate ne trezim q amenzi aksa :))
|
crezi ca au atitia bani pt camere radar.?.......
sint de supravegherea traficului........ca cred ca primeam pina acum..... dar ne interesam....... |
mie imi apar ca si camere de supraveghere pe detector... :|
|
eu nu le-am vazut pana acum... are cineva pile la politie? :) sa ne spuna si noua exact:)
|
puii mey .... nu stiu toti politistii :)) am intrebat eu unul..dar era complet afon...nici macar nu stia ca sunt :)
|
Alexino - mai ushor cu posturile , nu dispera...
Ce camere ? Oricum pe acolo nu poti sa ii dai prea tare ca din 50-50 de metrii sunt canale si poate mai sare si vreun cocalar dintre masini :) Singura camera problematica sa zic e cea de la Tasu' lu Laur.De aia ne cam facem noi mici probleme :) |
Quote:
|
Nu deranjezi deloc dar posteaza mai la subiect.
|
|
Quote:
|
''Poliţiştii spun că īn curānd toate vor fi īnlocuite cu aparate mult mai performante.''
Yeah Right :)) |
ce draq sa mai inlocuiasca ma astia .... sa-si inlocuiasca ei creierii ..... !!
|
ce creier ma? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning