![]() |
|
Re: Club ESPERO
Asteptam poze cu bordul. Si pe mine ma tenteaza o vopsea ca in dreapta e ars.
|
Quote:
|
intrebare:
care este diferenta intre amortizor sport si stock?..nu ma refer la rigiditate...ma refer..are cursa mai scurta amortizorul?sau trebuie sa fie si jamba "sport"? pentru ca`mi bate rau..adica cand dau in groapa...ajunge amortizorul in cap si zici ca se rupe...si nu cam prea pot merge cu ea:|... si daca pot pune "inaltaoare" ..deoarece la hopuri dau cu baia de ulei...abia pot baga un deget intre baie si asfalt..:| poze..maine seara..promit:)) |
Este diferenta!
Exista amortizoare sport cu tija la fel de lunga ca a celui stock...Insa cursa este mai scurta. Si exista amortizoare sport cu tija mai scurta (cum am eu , de ex.) si ,implicit are cursa mult mai scurta. Si a mea e f joasa, dar cu amortizoare tari care isi fac treaba nu am probleme prea mari :P . |
pei...au o serie anume..sau..?
ca sa pun si eu...adica sa stiu ce cumpar..:| |
Pai faci comanda . Ceri amortizor sport mai dur si cu tija mai scurta!
Eu am de la TA-Technix si sunt multumit de ele... |
Quote:
si eu recomand tuturor si la arcurile stock pe espero niste amortizoare mai dure nu strica ;) |
trebuie sa schimb bujiile si nu stiu de care sa iau..ce recomandati in afara de ngk iridium ca nu am bani de ele :oops:
au vreun cod ceva? |
ing3r de unde ai luat arcurile si amortizoarele si la ce bani?
|
Ai PM !
|
Salut la toata lumea!
Am si eu un Espero 1,5 16v, putin cosmetizat. Sunt īntr-o dilemă. Mașina a fost pe GPL cred că din 2000 iar eu de doi ani de cānd o am tot cu gpl-ul am mers. nu mai sunt mulțumit īnsă de randamentul mașinii. Prețul la gaz a crescut, consumul e destul de mare la espero iar pānă depășești un tir....o adevărată aventură. M-am gāndit să schimb motorul. Treaba e că am o slăbiciune pt TDI de 1,9 de pe Golf 3. Aveti idee dacă se potrivește pe espero? Sau orice alt motor TDI 1,9? Am avut un opel īnainte diesel si-mi convine mai mult. nu vă supărați că am postat aici, am dat la Search dar nimic relevant. Sau poate știți careva un link care să mă ajute cu ceva info. Ms anticipat! |
De un LET ce zici? :lol: TDI de 1.9 nu cred ca potriveste...
|
Quote:
|
Am vazut niste cielo la un moment dat cu motor de astra banuiesc.. 1.7 TD. Deci ala sigur merge ca erau mai multe masini cu asa ceva.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning