Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

maryus_83 26-08-10 20:09

Re: Club ESPERO

Asteptam poze cu bordul. Si pe mine ma tenteaza o vopsea ca in dreapta e ars.

johnsonxxl 26-08-10 20:27

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 3612181)
salutari!
...saptamana viitoare cred ca o sa incerc si eu sa vopsesc bordu` ca`i praf la mine...
upgrade..xenon+eleron+triple noi..maine urmeaza evacuarea,(defapt un tips dublu) trasa sub numar..putin decupat din bara...frumos..gen lambo`...
si daca iese $`ul poate la sf lunii am si jante :D...
aa si botul..cu plasa si numarul jos,deoarece am taiat si astupat locasul si "dintii" care erau dupa numar..
revin cu poze..
batfa!

pozee cat mai repede:bat:

draky90 26-08-10 20:30

intrebare:
care este diferenta intre amortizor sport si stock?..nu ma refer la rigiditate...ma refer..are cursa mai scurta amortizorul?sau trebuie sa fie si jamba "sport"?
pentru ca`mi bate rau..adica cand dau in groapa...ajunge amortizorul in cap si zici ca se rupe...si nu cam prea pot merge cu ea:|...
si daca pot pune "inaltaoare" ..deoarece la hopuri dau cu baia de ulei...abia pot baga un deget intre baie si asfalt..:|
poze..maine seara..promit:))

ing3r 27-08-10 03:36

Este diferenta!
Exista amortizoare sport cu tija la fel de lunga ca a celui stock...Insa cursa este mai scurta.
Si exista amortizoare sport cu tija mai scurta (cum am eu , de ex.) si ,implicit are cursa mult mai scurta.
Si a mea e f joasa, dar cu amortizoare tari care isi fac treaba nu am probleme prea mari :P .

draky90 28-08-10 14:30

pei...au o serie anume..sau..?
ca sa pun si eu...adica sa stiu ce cumpar..:|

ing3r 28-08-10 14:37

Pai faci comanda . Ceri amortizor sport mai dur si cu tija mai scurta!
Eu am de la TA-Technix si sunt multumit de ele...

Hot_M@n 29-08-10 12:25

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3615943)
Pai faci comanda . Ceri amortizor sport mai dur si cu tija mai scurta!
Eu am de la TA-Technix si sunt multumit de ele...

un amortizor mai dur isi face foarte bine treaba
si eu recomand tuturor si la arcurile stock pe espero niste amortizoare mai dure nu strica ;)

johnsonxxl 29-08-10 17:27

trebuie sa schimb bujiile si nu stiu de care sa iau..ce recomandati in afara de ngk iridium ca nu am bani de ele :oops:

au vreun cod ceva?

CT97AMD 29-08-10 22:04

ing3r de unde ai luat arcurile si amortizoarele si la ce bani?

ing3r 30-08-10 01:06

Ai PM !

Bursy 31-08-10 12:31

Salut la toata lumea!
Am si eu un Espero 1,5 16v, putin cosmetizat. Sunt īntr-o dilemă. Mașina a fost pe GPL cred că din 2000 iar eu de doi ani de cānd o am tot cu gpl-ul am mers. nu mai sunt mulțumit īnsă de randamentul mașinii. Prețul la gaz a crescut, consumul e destul de mare la espero iar pānă depășești un tir....o adevărată aventură. M-am gāndit să schimb motorul. Treaba e că am o slăbiciune pt TDI de 1,9 de pe Golf 3. Aveti idee dacă se potrivește pe espero? Sau orice alt motor TDI 1,9? Am avut un opel īnainte diesel si-mi convine mai mult.
nu vă supărați că am postat aici, am dat la Search dar nimic relevant. Sau poate știți careva un link care să mă ajute cu ceva info.
Ms anticipat!

RD-Woo 31-08-10 14:57

De un LET ce zici? :lol: TDI de 1.9 nu cred ca potriveste...

Hot_M@n 31-08-10 15:32

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3623599)

teoretic daca vrei cu un flex masina de pe care iei motoru.... sudura cu argon si ce mai trebuie... nu vad dc nu?...din pct meu de vedere singura piedica e bugetu... restu daca se vrea se face ...8)

maryus_83 31-08-10 15:58

Am vazut niste cielo la un moment dat cu motor de astra banuiesc.. 1.7 TD. Deci ala sigur merge ca erau mai multe masini cu asa ceva.

Bursy 31-08-10 16:35

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3623599)

Da, ar fi frumos vre-o 200 de cai (+ 4 iepe) daca la asta te referi. Problema e că eu nu am bani de tuning și nici să īnterțin un astfel de motor după aia. Eu vreau doar să am un motor care trage cāt de cāt și consumă decent....

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning