![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
arata intr-un mare fel...nu ma satur sa ma uit la ea...
|
salut cosmin
masina ce sa zic.....UNICAT ps:ti-am dat un PM in legatura cu o inchidere(vreau sa renunt la manere ca mi se par in plus :D)...dupa cate am vazut se pare ca nu prea ai timp de 4tuning in perioada asta dar ti-as fi recunoscator daca mi-ai da un raspuns multumesc anticipat |
De KYS ce mai pot zice decat S U P E R B!
Intreadevar o masina unica! Sper sa te vedem pe la intalnirea " Stanceworks", Simply&Clean ca masina are potential si e pacat sa nu o rasfeti la astfel de evenimente in strainatate :) |
Te-am vazut astazi din nou. Erai cu KYS-ul pe la Gara de Est.:-)
|
@vali1233 - Se recomanda sa stea masina cu pernele umflate
@adi & Alonso - sa zicem ca le dau jos, pentru linistea mea sufleteasca :) @manson - Ms frumos @cielo - ai raspun pe pm @Christnacht - baiat de zahar, ca de obicei :) Mersi frumos! @cata50 - ma cam urmaresti :) |
Ce planuri mai ai pentru KYS?
|
3 Attachment(s)
Salutare,
Planuri sunt multe, insa dupa cum cred ca v-ati obisnuit, vara nu prea mai modific nimic la masina intrucat vreau sa profit si sa ma plimb cu ea. Cine stie la iarna ce se va mai intampla...daca se va mai modifica ceva...nu stiu..! Profitand de cateva ore libere am inceput sa mai lucrez putin la detaliile din portbagaj... |
in curand 200 pagini cu bune, cu rele, cu contre, cu aprecieri.......
felicitari si bafta in continuare cu ce vrei sa mai faci la KYS...cu toate ca e cam full options :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Polita de la portbagaj este aproape gata..iar ledele sclipesc :)
|
Daca vezi un avion in oglinzi sa stii ca e pierdut si cauta pista de aterizare... :lol:
Succes! |
3 Attachment(s)
s-a montat..si arata cam asa :
|
Difuzorul arata urat cu marginea aia dezlipita, mai bine iai pune o sita sa fie mai estetic.
|
bine lucrat ca fiecare cm patrat din masina de altfel
ps:zi-mi si mie te rog de unde cumperi tapiteria(mocheta) aia neagra...ms |
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning