Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Gabi 22-04-07 20:06

Re: Masini tari vazute la noi !!!

De cand a avut accidentu', masina a fost si pe la Oradea... Eu am vazut-o anu' trecut in iunie...

BH 07 MDF 22-04-07 20:46

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 865144)
da....
masina asta a suferit un accident pe Bld. Tomis si de atunci nu a mai fost vazuta...

mai stiti ceva de ea ? :)

A fost īn Oradea la Zozo anul trecut, unde 'a avut 500 cp' (poate ştiti fostul topic,cānd avea "chip stage III" :lol: )

teddy 24-04-07 02:02

S 63 AMG 2007 in satul francez. n-am facut poze dar amatorii o pot face. oricum tipul are mai multe masini simpatice (911 turbo, cayenne turbo, lamborghini gallardo) asa ca daca nu prindeti S-ul tot nu plecati dezamagiti.

b_gt 24-04-07 11:23

e s 65 amg..gallardo nu mai are....sunt vecin cu el..:)mai are multe masini..si un super motor

Andreus 24-04-07 17:26

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 868185)
e s 65 amg..gallardo nu mai are....sunt vecin cu el..:)mai are multe masini..si un super motor

Daca esti vecin cu el fa shi tu niste poze sa vedem shi noi ce masinutze are :)

teddy 24-04-07 19:03

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 868185)

asa vazusem si eu dar era noapte si m-am gandit ca vad prost, credeam ca exista doar 63. :) oricum tipul are gusturi!

CRyS` 24-04-07 23:22

Nu m`am uitat de mult pe aici ...

Ajung sa ma crucesc la ce masini ruleaza in Romania ... ! Si la ce bani sa invart aici, fie ca sunt curati sau muradari, nu mai conteaza !E o nebunie!...Ferrari, SLR`uri cu gramada, Porche`uri,masini americane ce consuma un peco si jumate la 100 km ... Sunt unele masini de care nici nu stiam de existenta lor :lol: si altele....naiba sa le ia daca vreodata am sa ajung sa ... sa o vad live dar apoi sa mai fie si a mea ...

Inca nu am vazut hot-rod`uri ... dar e posibil ca in scurt timp sa avem si asa ceva! ...

19tdi 25-04-07 00:05

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 869428)
Nu m`am uitat de mult pe aici ...

Ajung sa ma crucesc la ce masini ruleaza in Romania ... ! Si la ce bani sa invart aici, fie ca sunt curati sau muradari, nu mai conteaza !E o nebunie!...Ferrari, SLR`uri cu gramada, Porche`uri,masini americane ce consuma un peco si jumate la 100 km ... Sunt unele masini de care nici nu stiam de existenta lor :lol: si altele....naiba sa le ia daca vreodata am sa ajung sa ... sa o vad live dar apoi sa mai fie si a mea ...

Inca nu am vazut hot-rod`uri ... dar e posibil ca in scurt timp sa avem si asa ceva! ...

perfecta dreptate...ma uitam pe autovit...sa vad cam ce masini se vand in romania am ramas :shock: :shock: :shock:
tvr tuscan
bentley continental gt..2 bucati din care una noua
ferrari f430
ferrari 360 modena
iar cat despre chestii de genu...Porsche Cayenne ; audi rs4 ;hummer h2,h3 ; s-uri(w221) in prostie...amg-uri la fel...acum de curand am vzt un anunt de genu...c-class amg si la anu fabricatiei scria 2007 ... eu 1 nici nu stiam ca s-a lansat c-classul nou varianta amg

CT-87-ADY 25-04-07 01:31

da am vazut si eu anuntul ala....

cred k la asta te referi nu?

http://www.***********/html/0/6/0/0/520600.php

:D

boy_wonder 25-04-07 07:22

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 869643)
da am vazut si eu anuntul ala....

cred k la asta te referi nu?

http://www.***********/html/0/6/0/0/520600.php

:D

cred ca e ceva gresit la anuntul ala.. la banii aia iti iei un S600..
legat de noul c classe .. am vazut ieri unul si pot sa zic ca arata ok; pozele il dezavantajeaza :-P

Psycho 25-04-07 08:41

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 869428)

imi pare rau k nu am avut camera la mine ieri k iti aratam un motor .. de iti picau plombele .. HOT rod :D

CRyS` 25-04-07 08:44

Poi ce mai stai Pshycho! Baga mare ca vreau sa vad asa ceva in Romania...!

M`am saturat sa ma uit pe Discovery :)

Psycho 25-04-07 08:45

stai sa-l prind zilele astea k se plimba prin mamaia ;)

monk 25-04-07 10:24

pai e motor sau hot rod ?

boy_wonder 25-04-07 14:25

1 Attachment(s)
new c class..

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning