![]() |
|
Re: Club TICO
1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00
2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00 3. Luciang -> IKEA ora 18:00 4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00 5. SKR -> Polivalenta ora 18:00 6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...) 7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00 Ar fi 4 pentru Polivalenta, si 3 pentru ikea... voi decideti, eu la ikea nu pot ajunge, la polivalenta ar fi ok. Iar ora 18:00 cred ca e acceptabila, tinand cont ce cancer e afara...! :twisted: Deci asteptam sa decida majoritatea! |
Quote:
Quote:
La Polivalenta nu-mi place ca nu este lumina deloc, asa dincolo este lumina, mai facem o poza ceva... 1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00 2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00 3. Luciang -> IKEA ora 18:00 4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00 5. SKR -> Polivalenta ora 18:00 6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...) 7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00 8. georulz (George) -> IKEA ora 18:00 |
eu zic sa stabilim pana astazi la o ora rezonabila (22.00 ) pt a stii fiecare cum isi face programul maine :)
|
Cine e din militari???? App. ma numesc Razvan .... ms ms ms :-P
|
cine ma poate ajuta cu cateva probleme....
- unde se afla termostatul ?din cauza lui cred ca nu mi merge caldura - imi consuma tico foarte mult adica 10% in afara orasului la drum drept,am verificat bujiile si sunt de culoare neagra(trebuie sa fie rosiatice nu)...dimineata nu mi sta deloc la relani doar accelerata care ar pute fi poroblema? |
nu iti sta la relanti.... cred ca e shock'ul.... consum mare...poate fi de la; capac delco crapat....fishele.... bujiile.... carburatorul dereglat/infundat.....
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Intalnire CLUB TICO
Am vorbit cu Liviu si am stabilit ca este mai ok la Ikea pentru ca este lumina si ne putem uita la masini (cei care mai au probleme la motor sau alte lucruri).
Eu zic ca este mai ok si pt ce-i ce vin din militari (linia lui 41, arc,casa presei, baneasa, ikea). Deci oficial ramane: Subiectul: Intalnire CLUB TICO Locul: IKEA (parcare) Data: 29.10.2010 Ora: incepand cu 18:00 Sunt bine veniti si alti posesori de tico de pe forum (am obs ca intrebase cineva cu tico daca poate veni :D ) |
din cate stiu eu problema cu caldura poate fi de la panoul de comanda.... sau calorifer infundat
ma indoiesc ca masina aia merge cu apa rece, nu e ca la dacie dao naibi ca daia are electroventilator. :) bujii negre? scantei necorelate posibil sa iti merga intrerupt si daia sa iti consume si mult. |
Vezi capac delco sau fise , iar bujiile eu le schimb mereu la 30 de mii sau 20 de mii km
Eu ma anunt la ora 9 maine din cauza muncii |
Este lumina si la Academie, sus, si e mai intim decat in parcarea de jos.
Mai e misto si la Victoriei, mai e misto si in fata Palataului Parlamentului, dar acolo mai vin jandarmii si elibereaza zona. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning