![]() |
|
Re: Fotografia / fotografiile zilei: amuzante
Quote:
|
5 Attachment(s)
sper ca nu au mai fost postate
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
Poze cu parcari misto. In primele doua poze,un Audi A3 parcat jumatate pe banda 1 de mers. Bineinteles,orientat invers,nici nu stiu cum a ajuns el sa parcheze acolo.
In a 3-a poza... Aici e alta treaba. In primul rand e facuta a doua zi. Deci Audi e tatic,pentru 2 parcari mizerabile in 2 zile consecutive. Si in al doilea rand... In poza mai sunt inca 2 masini parcate pe dos,in afara de Audi. O data e BMW X5 maroniu,din stanga imaginii. Si mai e Matizul tot maroniu,care e parcat pe sirul de masini din spatele lui Audi. Toate masinile sunt parcate paralel cu trotuarul,numai Matiz nu :| |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu nu cred ca cel cu audi a parcat asa de nebun , sigur au mai fost masini intre el si logan ...si matizul poate nu are loc parcat paralel sau nu se descurca cu parcatul
|
5 Attachment(s)
.....
|
Snapy_xxl, stiu taxiul,e vecin cu mine soferul (proprietarul) si e un macaronar,taxiul ala e un kitch total,la fel ca dacia pe care a avut-o inainte...
Ionut GBP,pai si daca erau masini parcate acolo el trebuia sa parcheze pe banda de circulatie??? |
2 Attachment(s)
:peace:
|
Doamnee!? Nu te pune cu arabii! Astia au mintea odihnita! :lol:
|
Dar ce ii faceau pisicii?
|
Quote:
Ahhahahahahhaa , poza a 7 a cu garaju .....ala e vecin cu mine =)))) saracu ....cate masini a "bubuit" =)))))) !!! :))) |
Quote:
|
Nici eu nu am inteles-o.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning