![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
nu le fac pe toate odata...de unde atata fericire..pe rand:))
|
Quote:
+1 |
|
lasati ma baiatu sa viseze la e30.........iati frate bmw ca nu trebuie sa bagi toti banii o data in el...bagi si tu pe rand cand ai !!!....DAR.... iti dau un sfat prietenesc daca nu ai bani sa bagi in 2 3 luni si sa iasa ca lumea nu te apuca...sau baga bani in timp dar trebuie sa ai rabdare si foarte multi nervi...io am ajuns la al 3-lea e34 in decurs de vreo 5 ani si nu stiu cata rabdare mai am si cu asta:evil::evil:
|
depinde....daca apuc unu deasta http://www.***********/bmw-316-C23056991.html care dupa parerea mea arata foarte bine...motor acceptabil...la pretul acela...banii ce ii iau pe golf bineinteles ca ii bag in asta odata...si dupa incet incet:D...sa vedem dupa ce intru la facultate...sami adun neamurile la o poveste ci si despre :twisted:bmw-ul mult dorit:twisted:
|
Quote:
|
@SStefan: o sa plangi dupa golf cand vei avea bmw :D
|
akuma deyu toata lumea are de lucru o venit primavara si na iasa om'u pe afara se plimba cu prietena( iubita si masina) si nu mai prea are timp de forum stai sa vina un pik de frig si o sa apara din nou;)
|
Quote:
|
am inteles da vad ca am lipsit cateva ore deja sau facut 2 pagini ca ochiu:) deci inca totusi este bine:D
Si partea cu BMW toata lumea viseaza.... Ursuletzu il astept de cand m-am nascut... Prima masina in care m-am urcat si am si memorato mi-o ramas si prima iubire.... Cat ma tot gandesc si eu la un Ursuletz da nu gasesc nici unu prin padure :))) |
decat sa te arunci la un urs cu 900 euro mai bine mai strangi niste bani si iti iei o pisica. La 2 mii euro iei una chiar intretinuta.. si inmatriculata si tot ce trebuie.
|
salu!! un magazin de antichitati exista in sibiu??merci
|
pe centru (N. Balcescu) intrarea este pe langa Galery , parca , pe partea cu germanos la 2 porti departare :) este pancarda in fata
|
ESTE....
pe Mihai Viteazu cum vii dinspre Rahovei spre Calea Dumbravii, e imposibil de ratat , are un Indian la usa. Mai este unul in Carrfour cum intrii al doilea magazin pe stanga. Mai este unul pe Mitropoliei aproape de centru pe partea dreapta. Si probabil mai sunt pe care nu le stiu eu. Ti-l recomand pe cel de pe Mihai Viteazu totusi. :ciggy: |
Scatt man :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning