![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
Primul dealer la care am fost a fost Mitsubishi. Am configurat masina, (nu era EVO insa tot smechera cu ce voiam pe ea), insa, din pacate, mi-au lipsit 2000 Euroi pentru a ma incadra, asa ca m-am ales cu o Skoda Tour RS. O diferenta mare. Si acum ma gandesc la drive-testul facut cu Mitsubishi... Super bine realizata. |
12 Attachment(s)
Bentley Continental SuperSports - Welly 1:18
|
Frumos model, chiar eram curios să văd ce culoare o să alegi.
Pentru mine īncă rămāne cel mai bun Bentley la capitolul calitate/preț. Eu īncă sunt īn așteptare pentru cel alb cu interior/mochetă roșie, cică apare curānd și ala de la FX Models. |
Cum poate sa arate vopseaua pe un Welly :shock:
|
Belea prima poza...
|
15 Attachment(s)
Ferrari Enzo - BBR 1:18
|
Arata intr-un mare fel motorul si bateria aia...
|
Ce vrea sa reprezinte chestia aia portocalie de pe luneta Bentley-ului? :rolleyes2
|
Dezaburire.
|
Bentley se prezinta surprinzator de bine, este net superior fata de ceilalti producatori din aceasi gama: Maisto, Bburago. Culoarea imi place foarte mult iar pozele sunt ireprosabile.
Enzo l-am vazut la Dragos_H pe galben si pot afirma ca este o bijuterie. |
Quote:
|
Mie la Enzo imi plac suspensiile. Oare functioneaza? Nu prea stiu nimic despre BBR decat ca sunt scumpe, nu am vazut nici odata unul ca m-a enervat pretul de fiecare data.
|
Sunt functionale suspensiile de la enzo. Asta nu e cea mai buna macheta a lor, insa e suficient de detaliata ca sa iasa in "evidenta". Problema e ca a devenit mai rara si e destul de scumpa.
|
12 Attachment(s)
Hummer H3 - HotWheels 1:18
- cateva poze alaturi de H2 - HG61 |
Din pozele tale macheta arată foarte bine, mă refer mult mult mai bine ca īn realitate.
Oricum dau bine īn colecția ta, mai ales că sunt ambele galbene. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning