Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

leonard 28-04-07 23:27

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

nush daca a calcato...cand lai vazut u.....mie unu mia placut cum suna toba mai ales in blana.....shi jentzile..pot sa zic ca i se potrivesc ..plus ca e o idee unica

quick_5hifter 29-04-07 00:44

Eu am vazut Porsche-ul in parc la lic. Mircea, se circula cu dificultate, dar el ramanea putin in urma celorlalti, ca sa aiba loc sa-i dea o mica talpa pe aprox. 5-10 m...
Ce sa-ti zic, nu avea loc sa o calce prea tare, dar se vedea ca ii place "despre" masina lui...si nu stiu din ce motiv, dar se auzea doar o zdranganeala care mi-a sunat foarte cunoscut...in fine, poate mi-am facut eu o impresie proasta din cauza ca a trecut de 10-15 ori pe-acolo :rolleyes2 .

Cat despre alte masini vazute azi acolo....WOOOOW....am crezut ca e vreun show-room pe-acolo...chiar au fost cateva "bucati bune" :lol:

Psycho 29-04-07 11:56

sa vedem ce o sa apara azi p la curse ;) .. + la rex :D

03NGJ 29-04-07 23:18

Frumos raliu ....se putea si mai bine anu trecut parca a fost ceva mai frumos ......

Psycho 30-04-07 11:58

anu trecut au fost mai multzi participantzi dar a fost super buna organizarea .. se vede profesionalismul si experientza curselor trecute

Psycho 30-04-07 15:14

8 Attachment(s)
ce ati facut de " 1 mai "

??

imi cer scuze pentru neclaritatea pozelor dar era dupa 2 beri si 2 ~ 3 .. sau cine mai stie sticle de vin ... cel mai treaz din toti e edy :D

el e shofer si a zis k nu bea :D

CT-07-APV 30-04-07 15:21

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 875738)
nush daca a calcato...cand lai vazut u.....mie unu mia placut cum suna toba mai ales in blana.....shi jentzile..pot sa zic ca i se potrivesc ..plus ca e o idee unica

Masina a castigat cea mai frumoasa masina tunata in afara la 4 tuning days si dupa parerea mea chiar isi merita premiul

Eugen_TL 30-04-07 20:03

haha sa mor ..tu psycho cu mihai sunteti betoni in poza... :))

Psycho 30-04-07 20:59

eu eram beton .. el era ink moale .. .

la fel ca si speedline-ul .. m-au dezamagit la bautura .. brasovu m-a dezamagit :D

cox-ule ai datorii .. sgm-u la fel ..

-=X-Team=-82-MDN 05-05-07 14:19

1 Attachment(s)
4 dube negre de politie azi prin oras .... belea rau ... cum mergeau una dupa alta ... ceva mare erau in ele ... ca nu lasau pe nimeni langa ele :)

ERY 05-05-07 21:39

Anti tero...sectia genisti.

Psycho 05-05-07 21:45

erau de ceva zile la ... bowling ;) ... parcate una langa alta :D

TheBig_X 06-05-07 02:59

ce muzica de cacao ascultzi mai foootyx

YZF-PWR 06-05-07 14:08

Quote:

Originally Posted by 03NGJ (Post 876849)
Frumos raliu ....se putea si mai bine anu trecut parca a fost ceva mai frumos ......

pei normal ca a fost mai frumos , ca a fost organizat de cei din Constanta , ce`i al nostru e al nostru :) degeaba vine capitala aici , ca tot noi stapanim teritoriu asta

-=X-Team=-82-MDN 06-05-07 16:13

Quote:

Originally Posted by TheBig_X (Post 886777)
ce muzica de cacao ascultzi mai foootyx

CACAo esti tu ma ... :) ce ascultam eu nu a ascultat neam de neamu tau de la maimutza pana la tine si inca doua generatii dupa tine :)

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning