Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

skimpy 08-10-09 12:59

Re: Cafeneaua Ieşenilor

concluzionand:

eu, ca si simplu utilizator de forum si posesor/iubitor de masina, trebuie sa astept sa ma cheme un club la ei?
sa schimb si eu matca?
e destul de neplacuta aceasta situatie, mai ales pentru cei noi, care venim dupa ce a trecut potopul si v-a impartit pe fiecare, care unde s-a dus...

aleks 08-10-09 16:05

Eu unul nu sunt īn niciun club, spre exemplu, şi treaba asta nu mă īmpiedică să vorbesc la fel şī să mă distrez la fel cu oameni care sunt īn diverse cluburi.
Īnregimentarea asta obligatorie nu o īnţeleg, m-a enervat de cānd te obliga Partidul să devii pionier, acum e cam aceeaşi treabă, doar că sună mai americăneşte denumirile.

skimpy 08-10-09 16:57

pai eu, spre exemplu, a trebuit sa imi fac "grupul" meu de prieteni, cu care umblu in acest moment, deoarece, in afara de mnezo, drobota, ocaruntu si crys, nimeni din cati sunt nu s-a oferit sa ma "introduca" intr-un anumit grup.

si asa, pe la inceputul verii, ne-am adunat vreo 7-8 de pe 4t si ne intalneam in fata la stadion, pentru ca de 2 sau de 3 ori cand am urcat in agronomie la rond am fost "certati" ca stam pe locul nush carui club.

nu zic de mine, ca sunt descurcaret, si m-am bagat in seama, ma mai salut cu lumea, discutam, una alta.
dar pentru cei "proaspeti", care si ei au in sange un clocot, ei ce fac!?

oricum, o spun de pe acum: cine doreste sa se intalneasca cu lume pasionata de masini si nu reuseste sa se bage in seama, sa imi dea un pm. vin eu si stau cu el, cum am mai stat in 2 oameni, o cola si o tigara si am vorbit tot felul de balarii.
ne intalnim, povestim, etcetera.

eu inca cred ca se poate.

no limits design 08-10-09 19:00

skimpy cam in aceeasi situatie sunt si eu...asa ca daca vrei sa iesim la o tigara ceva intr-o seara sa vb....I`m in

bakal 08-10-09 23:55

mai baieti...ideea e ca intradevar, s-au ales ceva grupuri, cluburi, bisericute, dar daca o sa observati, toti cei care eram odata "comunitatea 4t iasi" inca ne adunam, cam in aceleasi locuri, laolalta....si chiar daca de-a lungul timpului ne-am mai schimabat locurile de intalnire, tot ne aglomeram, si faptul ca voi, cei care stati pe forum, ati ales, sau ati crezut ca nu e asa, sa stiti ca va inselati. daca o sa veniti vinerea, in rond agro, poate chiar si dumineca, o sa vedeti mai multi oameni, in grupulete ce-i drept, dar cam ce inseamna cluburi, acolo sunt, si nu cred ca v-a ostracizat cineva, poate doar voi insiva...

ca un exercitiu, incercati sa ajungeti vineri, pe la 9 in rond, zic eu, si o sa vedeti ce gasiti...mai multi membri de pe acest forum...

ocaruntu 09-10-09 00:49

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2703398)
si asa, pe la inceputul verii, ne-am adunat vreo 7-8 de pe 4t si ne intalneam in fata la stadion, pentru ca de 2 sau de 3 ori cand am urcat in agronomie la rond am fost "certati" ca stam pe locul nush carui club.

chiar sunt curios cine a facut treaba asta si mai ales de ce :lol:

VaLeX 09-10-09 01:17

Poate ma bag in seama aiurea, scuzele mele, insa auzisem de un eveniment pe 1noe in Iasi, zvonuri sau e pe bune? :)

10x

MnezO 09-10-09 01:52

Bai deocamdata Baietii au postat evenimenutl pe unele situri ! si chiar le-am dat ceva in calitate de sponosr asa ca sper sa se faca !

skimpy 09-10-09 14:43

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2704709)
chiar sunt curios cine a facut treaba asta si mai ales de ce :lol:

pai au venit 2 la noi, care eram vreo 5 si ne-au spus ca sa ne mutam de-acolo ca e locul unui club; ca acolo stau de fiecare data si nu mai stiu ce. oricum, mi-e indiferent. sper sa ajung diseara pe copou :)

ocaruntu 09-10-09 21:47

de'acolo de unde ?

Bogdan.IS 13-10-09 19:29

cam slabutza activitatea la sectiunea Iasi :p .
http://iasi.inoras.ro/eveniment_urba...refour-era.htm
se pare ca vom avea parte de un eveniment auto in oras , pe 1 noiembrie .

ocaruntu 14-10-09 00:18

eu cel putin abia astept ... drift =p~

iooon_cic 14-10-09 01:26

da va fi un eveniment in iasi pe 1 noiembrie 2009 ..organizat de Loganclub Iasi alias FRT Iasi si Excesstuning iasi , care va avea loc la carrefour Era pacurari; vor fi probe de indemanare, expo de tuning si drifting .....pt mai multe detalii intrati pe http://www.urbanracing.ro.im/

va asteptam...

aleks 14-10-09 08:47

Ne vedem acolo, cu maşinile pe carele putem aduce din Bacău :)

ocaruntu 14-10-09 13:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2717364)
Ne vedem acolo, cu maşinile pe carele putem aduce din Bacău :)

schimb si eu clio cu bestia :) ca sa fie oficial.

All times are GMT +2. The time now is 02:00.

- Copyright 2026 4Tuning