![]() |
|
Re: Bmw 320d
hai sa depasim ideea ca suntem off-topic.
dolb, te rog sa nu mai continui nici tu disputa, pt ca nimeni nu poate crede o asemenea aberatie. ( ca sa intelegi de ce nu te crede nimeni, arunca un ochi aici, sa vezi cum modifica hamann o masina ;) http://www.hamann-motorsport.de ) |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Pai na omu era shmeker shmeker cine mai era ca el... acu e pieton... :lol: :lol:
|
stiu site-ul ! .. dar ca sa intelegeti, hamann nu face neaparat kit-uri de masina! hamann face tuning / styling pe mai multe categorii iar la mine s-a nimerit sa fie vopseaua, si evacuarea! cei ce nu cred ca vopseaua e data de la hamann sa se uite bine la toata masina si sa compare cum e vopsita / in comparatie cu un bmw normal ! putini vad ! ;) prin vopsea nu ma refer numai la nuanta.. mai e vb de alt aspect in fine.. ii las sa creada ce vor
|
CEL MAI BINE... schimba`ti semnatura prietene! :)
si nu mai visa P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
Quote:
|
eu zik k el crede k este hamann... k doar i`a spus nenea ala de la spalatorie :lol:
|
dolb...tata...ascunde-te ca mai ai oleak si ti-o iei:))) ..t fugaresc baietii acush..zile adevaru ca sa scapi teafar!!! :P
|
nu recunosc nimic! am hamann! :lol: anyway ii las sa creada ce vor ;) eu stiu ce am in garaj !
|
pe tine te-a prostit ala ma de la care ai cumparat masina si ai platit pretul dublu pt simplu fapt ca are 2 embleme de la "Hamann" .. asta e parerea mea ....
|
Quote:
Si vopseaua ... daca nu e culoarea ... ce anume? vopsesc aia de la hamann in alt fel ... poate cu pensula ceva :shock: :shock: :shock: Oricum ... cand 100 de oameni iti spun ca esti beat ..... :rolleyes2 |
Noi astia de pe Piatra .. vrem sa mergem la un gratar de sambata si sa ramanem pana duminica .. Cort , bautura .. alea alea .. acum astept raspuns de la voi daca doriti sa mergeti .. Parca asa a fost vorba Dumnica cand am fost la Bacau ;)
|
i-auzi..:D
|
mmm suna bne, dar mai bine haide-ti la mare vreo 3 zile macar :D
|
Quote:
|
eu nu stiu daca pot merge :lol: