![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
sorry ...netul meu merge ka naiba..pointmaste,aia numesti tu lucrare?
glumeam..ti-am mai zis k imi place mult..mai ales alnul ala da belea...greseli nu prea am gasit...felicitari pentru castigarea concursului(io zic k sigur esti tu) |
ma bucur ca-ti place, vedem ce decide juriul :)
|
buey nu induceti omu in oroare :lol:
|
2 Attachment(s)
comentati , va rog !
|
peugeot-ul are un pic km aiurea jantele, iar spoileru e luminat complet aiurea
opel arata mai binisor, culoarea e km ireala.... o oglinda e de o culoare una de de alta culoare... |
2 Attachment(s)
comentati!!!
|
in afara de kestiile alea din spoiler kre nust c vor sa fie ... si faptu k aerisirea de pe capota arata un pic km ciopartita.... arata bine... felicitari :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
la opelu ala culoare e ireala....si jentile alea nu prea imi plac....la peugeot....+ ce a zis ace axel si nu stiu ce ai facut la farurile alea...le-ai marit sau ai pus altele:???: shi sigla e imensa.... P.s-pune si tu poza originala cu peugeot-u pls:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Comentati-mi si mie masina va rog. Nu am mai facut vt de f mult timp :)
|
puteai sa cobori un pic masina ... janta spate plata ... jantele au o culoare galbuie ciudata ... fata de aripa fata usa lambo nu s-a miscat deloc ... ceea c in realitate e imposibil ... masina nu are interior ... spoileru nu e din cel mai bun unghi ... e mai sus decat pragul si nu arata prea bine ... gagica are selectii strambe :lol: ... nu are umbra nici reflexie ...
|
eu zic sa separi fetele de tuning virtual...cel putin momentan :p
|
2 Attachment(s)
ceva finutz...comentati (tineti si cont de faptul ca`s incep) :D
|
se vede k ai copiat spoileru fata ... nu i-ai schimbat culoarea ... e pus stramb ...
|
2 Attachment(s)
Drifting ? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning