![]() |
|
Re: Club CIELO
petrika...nu am mai reusit sa fac ce am zis :))si gata sutn pe tusa acum,..:(
|
Quote:
|
si eu la cielo stopurile si pana acum nimeni nu mia avut treba.leam facut cu lac si 15g de vopsea neagra.si au iesit super.vezi poze!
|
Poti incerca sa vorbesti in limba romana? La cei 21 ani pe care i-ai declarat acolo, ar trebui sa stii macar atat... sa scrii corect. Nici nu am ce edita, ca nu prea inteleg.... si poze, care poze? :lol:
|
Quote:
|
@PetricaPTK nu ma refeream la faptul ca nu-i masina capabila, ma refeream la faptul ca tu esti obisnuit cu 75 de caluti, nu 50 si ca daca te apuca ... blana si saraca masinuta ...
|
Quote:
;) Mai precis 47,6 CP (35kW) |
7 Attachment(s)
aceasta este caruta mea!:) si sunt mandru de ea,cu a 2-a ajung la 110km/h!!!!!!!:Ppareri
|
cu scrisu ala de pe aripa pe mine unu m ai dat pe spate"de ras":))
|
Pareri? Indreapta grila din fata, scoate porcaria aia cu ,,sex" si verifica vitezometrul.
|
Quote:
|
eu i-am dat turatie la maxim pana pe zona rosie!am si cauciucurile pe 14 si se mai adauga cam 15 km/h in plus ,nu?sa zicem 95+15=110
si daca ii mai pun un"Y"ar da mai bine?grila e dreapta,capota e de vina ,nu mai sta reglata.nu stiu cum sa fac. |
Fara suparare, dar si acum tot obosit esti? Nu poti sa termini o fraza si sa incepi alta?
Intelege ca nu am nimic cu tine, dar incearca sa legi ideile, ca nu pricep ce vrei sa spui. Si da, e treaba mea ce se scrie pe sectiunea Daewoo. |
Quote:
Pentru capota ai posibilitatea de reglaj fata-spate din suruburile balamalelor iar pt. jus-jos, din tampoanele de cauciuc si cuiul inchizator de la capota. Si ai putea prinde cumva conductele alea de la GPL ca se vad cam aiurea pe sub masina. PS: Monteaza un tips pe evacuare sa dea mai bine la ochi!;) |
azi la ora 16:00 are loc intalnirea Cielorunners din Bucuresti in parcarea din fatza salii polivalente.....vin sigur:korbu,manele,KTLu,BogdanNNEu,eu.......deci va asteptam acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning