![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
interesanta lucrare.... chiar sunt curios sa stiu si eu ce ar putea sa faca galeria asta... dupa parere mea alea sunt cosite acolo fara nici un rost...
adica ce treaba are admisia cu evacuarea de a unit.. mai bine trage-ti o galerie pt carburator dublu corp |
Eu ma gandesc ca au rol de destindere a gazelor in cazul rateurilor, exploziilor pe evacuare..ceva in genul camerei de detentie de la carcasa filtrelor de aer a masinilor moderne..:rolleyes2
In continuare astept pareri..poate WRC sau SGM-ul sa aiba un raspuns la modificarea asta:???: Multumesc:-) |
Eu cred ca ce ai tu acolo sunt asa numitii "serpisori" de astazi
|
eu nu stiu ce a fost in capui celui care a facut modificarea si in ce scop dar te asigur ca nu iti da nici 10 cai morti daca a fost conceputa sa incalzeasca galeria de admisie mie unul nu mi se pare un lucru bun si nici util asa ca parerea mea e ca este o cioclarie
|
Quote:
Multumesc pentru sfat:-) |
Nu am apucat sa scriu de cand a fost la Brasov, masina arata mult mai frumos decat in poze , cu permisiunea lui Bogdan am intrat si eu in masina sa vad cum e sa stai in niste scaune de rally, foarte tare... acum ma bate gandu sa-mi iau si eu pe viitor
|
Quote:
Multumesc pentru aprecieri:-) |
Am mai vazut masini cu scaune de genu asta si aveau si pernute e o idee foarte buna
|
3 Attachment(s)
cateva poze la cererea lui Bontan cu mult ravnita pasta de nichelaje:-)
|
Bogdan,cand o vedem iar fara bare? :)
|
Quote:
|
Quote:
https://www.autosol.de/cgibin/dc-sho...dif=5&c=001188 Multumesc de fotografii. |
Mi se pare mie sau nu mai ai tampoanele de pe bara din spate???Parca asa am observat azi cand eram in spatele tau
|
Quote:
Bontan,ma bucur ca ai gasit:-) Robert, tampoanele spate sunt la locul lor cred ca ti s-a parut sau poate nu ai observat bine:rolleyes2 |
Quote:
Sunt tare amuzante intamplarile cu politisti . Eu cand m-am intors de la intalnirea de la BV am vrut sa depasesc pe linie continua (un ARO cu lemne ce mergea cu 30 km/h) si cand am intrat in depasire am vazut iesind din curba din fata masina de politie. M-am repliat, politistul ne opreste pe amandoi si ma intreaba : "Buna-ziua ! Stiti de ce v-am oprit, nu ?" "Buna-ziua ! Nu, nu stiu... imi puteti spune, va rog ?" "E, hai, cum nu stii ? PENTRU DEPASIRE PE LINIE CONTINUA !" "Depasire pe linie continua????? Dar pe cine am depasit pe linie continua ?" "Cum pe cine ? Pe dansul !" "A? Pai cum l-am depasit, domnule, nu vedeti ca dansul e in fata mea ? Daca il depaseam trebuia sa fiu un fata lui, nu ?" |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning