![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Marfa.........am sa pun si eu cand o sa imi mearga netu bine....
|
Quote:
credeam k ati trecut d vremea asta.... |
Quote:
poate reinviem...trecutu :D stii tu ... o fi adevarata chestia cu ciorba reincalzita...dar ... zic eu ca merita efortul gagica asta... una ca ea imi poate pune capac ;) |
si uite asa pica tot ce s-a zis pana acum! si ciorba,si uitatul si mersul mai departe:lol: :lol: :lol: ;)
|
TB ... asta nu e tipa de care spuneam eu ca a facut ce a facut...
in mare parte ... ca mai toate...nu prea stie ce vrea ... si i-am dat papucu' pt asta ... acum se pare ca stie ce vrea ... sau pune ceva la cale...oricum ... vreau sa aflu ce :) |
2 Attachment(s)
;) oky cu femeie nu e bine dar nici fara ea ;) uneori se merita sa te intorci alteori nu, alteori e bine cum procedezi alteori crezi ca procedezi bine(dar iti vine sa te dai cu capul de toti peretii dupa scurt timp)...
sa fiu on: o amica,numai cls a10a :) miss: daca la inceput nu ne suportam,chiar cand incepusem sa ne intelegem misto a parasit scoala:( |
pacat de fata...
noroc mare pe gagiu:):):):) |
Frumusica oana , si eu cand iti spuneam TuningBoy ca se face bunutza tu radeai:D
|
Quote:
lasa ca sunt altele mai bune...ea se ingrasase un pik..nu stii ca radeam noi de ea cu "gogoasa!" :twisted: |
1 Attachment(s)
noua achizitzie ...
de ieri ... :D o alta micutza .. dar merita ... si e o dulce |
ahahahha , photoshop , felicitari , ffoarte bine lucrata, si totusi ... analizand un pic , iti dai seama, uitati-va la unghi .... ea - pamant , probabil ca era in freefall cand s-a facut poza , apoi lumina parului la margini , apoi blur`ul de la picioare :) anyway , nice
|
bah` ... nu e deloc facuta in photoshop ... dak asta crezi ... in fine ...
(ea mi-o trimis poza ... si chiar cred ca e facuta in pe viu ... nu in photoshop ;) ) eventual o sa caut si alta poza ... da` nah` .. in asta a iesit cel mai bine si de aia am pus-o asta ... |
e bine ca ai inteles ce-am vrut sa zic ... ;) =))
|
ce era asa greu de intzeles ? :D :D :D
|
4 Attachment(s)
v-a fost dor? mie da!! :D Claudia...remember?si cei de la Dj project in obsession the club! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning