![]() |
Re: Galerie foto
Quote:
Quote:
|
Ii doare la patina cand au fost protestele benzina era 5.08 la OMV si 5,02 la Petrom iar saptamana trecuta era 5.58 la Rompetrol
|
Quote:
:P pe ideea ca tot creste de acum pretul. |
11 Attachment(s)
Aici in Austria e 1.30 motorina in 'oras'. Pe autostrada e 1.50 si ceva.
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
on topic new in the family...KIA FORTE EX...am vrut the Koup care e foarte sexy, dar din motive practice am luat sedan-ul.
http://www.edmunds.com/kia/forte/201...tyle=101367837 |
n-ai mai avut bani sa ti-l si vopseasca l-ai luat in grund ? :)
Glumesc e misto...ce motorizare are? cutie automata ca tot americanu sau ai ramas european? :) |
Quote:
comenzi pe volan, cruise control, comenzi vocale, satelite radio, full electric, controlul tractiunii, etc.. e destul de impopotonat....dar nu avem piele, trapa....si cam atat.... |
Quote:
|
Quote:
Oricum...masina mea inca e pe vine...asa ca STAY TUNED !!!:evil: PS in Octombrie vin Dana si Ovidiu din nou aici si mi-am facut planuri sa le umplu cele doua weekenduri:D |
Quote:
|
Quote:
:) nu e mult dar in vreme de criza merge, plus ca am schimbat si filtrul de motorina zilele trecute si era destul de curat. nu e reclama mascata, pur si simplu am constatat asa ceva. |
Era vorba ca nu mai bagam de la omv-petrom!
Eu de cand cu protestele, am bagat de la mol si lukoil si n-am avut nicio problema. filtrul de benzina de la bmw`era Made in West Germany probabil nu a fost schimbat de ceva vreme :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning