![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
1 Attachment(s)
cu cea mai mare placere....cred ca daca sar face un concurs cate am uploadat eu aicea...as castiga cu mare avans:))))
|
pai tu esti omul nostru de baza :D daca nu ar fi pasiunea ta pentru jocul asta, cred ca multi dintre noi abandonam acest joc :P ca devenea o plictiseala si un joc static
|
ceva de genu:-??
|
in sfarsit am gasit un mustang GT :boxing::boxing::dribble:
|
1 Attachment(s)
esti bun:))
uitati aicea o lista cu aproximativ toate siteurile pt slrr...faceti cont...fiti activi si poate pupati niste VIP :))) |
3 Attachment(s)
le am ce sa zic :))
|
1 Attachment(s)
frumos....da schimba reflectia la joc ca aia de de k k t :D
uite una mai buna aicea...o pui in D:\Street Legal\maps\skydome\envmaps |
1 Attachment(s)
stie cineva unde are jegu asta motoru?:))))))) :oops:
|
1 Attachment(s)
dap...e in spate;;)...si app uitati jentile care le am pe E30...primele sunt tot ceva in genu doar ca sunt pe 15" ..scz am gresit:D....astea sunt 19 " si 17"
|
am incercat sa fac si eu vw ala :| dar a fost un esec total :)) motorul mi'l punea in fata :| usile cand i le puneam imi erau prin interiorul masiniii :| numai erori erau .. si l'am lasat balta :)) a si am uitat sa zic, la masina aia am reusit de am urcat 2 motoare :)) erau unul peste altul ..
|
nici o nu puteam sa fak masina asta,piesele intrau unele peste altele,apropo Maryus_x90
mersi de siteurile alea |
sh io incerk akm sa fak un model de audi a4 da nush ce o sami iasa:)):)))=)) da totusi
|
Quote:
|
@mikidude-asta iam zis si eu ;))
@jurec@d!xxl-audi a4????unde il faci in joc sau vrei sa il faci pt joc...adik in 3ds max??? |
KinderUser ;))... [jurec@d!xxl] :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning