Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

kirin 25-04-07 20:23

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 869963)
da are cineva idee despre masina acea galbena cu grila imensa de audi ,,,,este parcata mai mereu la intersectia dintre mangaliei si pandurului ......stopurile park-s de ford ,, ,,,,dak o sa o vedeti e criminala masina ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,credeti-ma

la tinichigeria aia ?

ADDOstreet_racer 25-04-07 22:48

da da aia e ,,, stii exact ce masina e ?
si ce are omu prin cap ?

kirin 26-04-07 00:02

e un audi mai vechi,80 cred.

de gand nu stiu ce are dar ... masina e "tunata"

p.s : omu` are 2 nepoate bunicele :D

GABBY_ 26-04-07 00:12

:)) faza e ca pe om nu il ploua cand se plimba chiar daca are o tinichea dar pe tine cred ca te face fleasca ploaia asteptand autobuzul in statie .s-a gasit cine sa comenteze masinile din oras

kirin 26-04-07 11:42

cu cine vorbesti ?

GABBY_ 27-04-07 01:38

cu pustiu"

ADDOstreet_racer 27-04-07 10:34

auzi in primu rand nu am discutat mashina ,,,,am intrebat ..nam facut nici un fel de remarca ,,,,da ma rog ai simtit nevoi sa te umfli u la mine ....de ce nu-mi pot da seama ,,,,,si stai linistit k am destui prieteni la care sa pot apela si posibilitatea sa iau taxiu ......si nu ma va ploua in cap ...nu-ti face griji ptr mine .......eventual cand vei vedea cu ce voi iesi la 18 ani pe strazi vom mai vb ......dar te asigur k va fi ceva grav ,,,,,,

kirin 27-04-07 11:47

ce varsta ai acuma?16?mai are/ai de asteptat...

ERY 27-04-07 12:27

Gata Cu Off Topicul.

GABBY_ 27-04-07 21:49

azi pe tomis ,la cafe bourboun ce masina putea sa fie trasa neregulamentar ? mercedes SLR 772 ,nr de bucuresti rosii,baiatul patronului de la Rex

Most_Wanted 28-04-07 14:29

si asera am lam vazut la REX ...e criminalllllllllll.....si frate au inceput masinile sa apara ....eu daca stau in agigea ..trec ff multi spre statiuni ....

GABBY_ 28-04-07 16:12

sa vezi lambo galben cu eleron negru ,dar sa vezi minunatie de ferrari ,nu ma intrebati modelul ca nu scria pe spate :P:P .super masini oricum

Psycho 28-04-07 16:17

2 Attachment(s)
o mica parte din ce va urma .. cu telefonu

leonard 28-04-07 20:30

da porschele ala alb cu jenti custom cu sigla porsche imprimata in jante l-atzi vazut?...a fost prezentat shi la 4tday....e bestiala mashina.....shi cum urla...sa terminat!

quick_5hifter 28-04-07 22:49

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 875506)
da porschele ala alb cu jenti custom cu sigla porsche imprimata in jante l-atzi vazut?...a fost prezentat shi la 4tday....e bestiala mashina.....shi cum urla...sa terminat!

Cum urla? L-am vazut si auzit azi de la cativa metri, suna ca o dacie ordinara....ii bazaie toba nasol rau de tot...iar jantele sunt cam aiurea, +kitch...parerea mea.

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning