![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Ce interior la 206..pe mine ma zapaceste total :O
|
Prea Excetric INteriorul !
|
3 Attachment(s)
:lol: Ma bucur ca v-a placut 2o6 , dar ce ziceti de sistemul de franare de pe trasura asta ????!!! functioneaza la pedala...foarte tare nu ??? 8) I-a zi MeteorShop, ai placute de schimb la asa ceva ??????? ca s-au cam uzat si trebuiesc schimbate :-P
P.S. Slaba miscarea pe forumumu asta....pacat....:sad: |
noroc de tine ....;))
|
eu am frana pe tambur pe puntea din spate, si carutza are frana pe disc pe spate ... MIE CIUDAAA :oops:
|
e parjoleala pe forum in ultima vreme, pe copou la fel, in fata la palat numai loganarii mai vin... eu ma gandeam poate reusim sa adunam lumea si sa facem o adunare 4t, indiferent de cluburi. sa vina toata lumea, sa aratam si noi la lume ca inca mai putem sa ne adunam.
de cand sunt pe forum nu am vazut o intalnire 4t. doar din auzite si din poze. chiar nu se poate? |
Au fost,au trecut acele vremuri ...
|
pai si ce, nu se poate incerca o intalnire 4t iasi ? :D
|
Skimpy, nu te cunosc (pari un tip cel putin OK), dar am sa-ti raspund la intrebare, pentru ca a mai fost ridicata cu varii ocazii. Comunitatea 4T Iasi nu exista (din mai multe motive, unele destul de evidente). Locul ei a fost luat de cluburile auto din Iasi (cateva cu vechime si acte in regula, altele emergente). Relatiile dintre noi, cei care am format odata 4T Iasi, au ramas in mare neschimbate, fie ca unii sunt in CD, altii in OSMS, HPRT sau AMC. Se munceste in continuare la masini, se organizeaza in continuare curse, se leaga in continuare prietenii, etc. Forumul a ramas in ultima vreme apanajul copiilor sau celor care vor sa intre in comunitatea Iasi, dar in loc s-o faca pe viu, dand curs invitatiilor care au fost postate, prefera forumul, chiar daca e evident ca nimeni din randul celor care formeaza comunitatea Iasi nu mai posteaza de ceva vreme. Intr-adevar, odata cu timpul, nivelul masinilor, al competitivitatii au crescut si orgoliile si au aparut fisuri in amalgamul asta. Dar intalniri se fac in continuare, si lumea se aduna, in acelasi loc, la aceeasi ora, doar ca sub alta umbreluta decat cea a 4T ;).
|
Quote:
|
totul se uneste si chiar se mareste la evenimentele ce se luptqa multe cluburi sa le faca, pustii admira... altceva nu pot, nu au bani de masini, piese etc., dar sunt bine veniti sa faca poze, filmari :), cine poate se da, odata sau de mai multe ori in functie de buget si masina.
|
ADEVARAT GRAITI ! :P
|
Quote:
Din diverse motive ii dau dreptate si lui Radu (ZyZ) dar din diverse motive ii dau dreptate si lui Aleks! 4Tuning a fost locul unde ne-am nascut,unde am crescut,unde am copilarit si de unde am plecat spre maturizare! Skympy poti urmari de la prima pagina a acestui topic denumit CAFENEA sa vezi cum au evoluat lucrurile...! |
Quote:
|
ZyZ, cunosc şi eu bine situaţia, şi îţi dau dreptate în ceea ce spui. Deasemeni îmi menţin punctul de vedere, şi îl aprob şi pe al tău. Greşeli s-au făcut de ambele părţi, şi s-a mers pe încredere mult, cu rezultate dezastruoase de fiecare dată. E aproape un an, cred că nu greşesc, de când mă chinui să refac secţiunea Iaşi, cu rezultate mici, din păcate, datorate în primul rând imaginii pe care şi-a format-o fiecare despre toata povestea asta nefericită.
Eu unul sper că lucrurile se vor îndrepta, pentru că mare parte din ceea ce a deranjat membrii comunităţii a fost îndepărtat, iar dacă n-a fost, se pot găsi soluţii să fie de-acum înainte. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning